Mali nogometaši Kvarnera i Lovrana nastupili na turniru ‘Dražice kup 2021.’

U borbi za 1.mjesto igrači riječke Lokomotive bili su bolji od matuljskog Kvarnera rezultatom 5:0…

Dražice – Članovi NK Rječina iz Dražica uspješno su organizirali tradicionalni nogometni turnir najmlađih igrača godišta 2013. i mlađih pod nazivom “Dražice kup 2021.”. Na turniru je nastupilo 8 ekipa polaznika škola nogometa i to Grobničan, Lokomotiva, Kvarner, Lovran, Pomorac, Orijent, Naprijed i domaćin Rječina.

Nakon razigravanja unutar dviju grupa u polufinalnom susretu igrači Lokomotive pobijedili su Lovran s rezultatom 4:0. U borbi za 1.mjesto igrači riječke Lokomotive bili su bolji od matuljskog Kvarnera rezultatom 5:0. U međusobnom susretu za 3.mjesto najmlađi igrači Lovrana rezultatom 3:0 pobijedili su svoje vršnjake iz ekipe Grobničana.

Pobjednička ekipa Lokomotive trenera Davida Babića igrala je u ovom sastavu : Bartol Malinarić, Antoni Šeša, Vito Sobol, David Hinić, Vigo Petrović i Nino Celent. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Vigo Petrović iz ekipe Rječina, a najbolji strijelac ovog turnira bio je također igrač domaćina ekipe Rječina Nino Celent. Na kraju turnira najbolje plasirane ekipe turnira dobile su od organizatora pehare kao i najbolji pojedinci ovoga turnira.