Mali Quorum ponovo ro(c)ka…

liburnijanet_akcija_mladih_party_quorum…posljednji rock Mohikanci ne posustaju u svom naumu – u prijevodu – čisti mazohizam…
…Opatijci ponovo imaju mjesto za popit cugu i poslušat dobru mjuzu…
…prvi veliki tulum, predbožićni rock party, održati će se ovog petka…

Volosko – Kriza i recesija, te manji broj posjetitelja koji gravitira Opatiji, odrazila se i na noćni život grada, a posebice na alternativni pristup tom istom noćnom životu.
Posljednji rock Mohikanci ne posustaju, nego ‘ponosno prkose’ i nastavljaju utabanim stazama pred više od dva desetljeća. Ekipica iz Malog Quoruma obavijestila je svekoliku javnost da Quorum ponovo ‘ro(c)ka’ i to svakog dana osim ponedjeljka, od 21 do 02 sata.
Za dostojno obilježavanje ovog početka pobrinula se Akcija mladih koja će svoj antirecesijski tulum (za povratak noćnog života u Grad) održati ovog petka, 16. prosinca s početkom u 21 sat.
– Uz probrane rock, punk, ska i reagge hitove prisjetiti ćemo se nekadašnjih noćnih tuluma u Opatiji, te se zabaviti u ovo predblagdansko vrijeme. Svim posjetiteljima pripremili smo piće dobrodošlice, prigodni domjenak (pizza) i antirecesijske cijene pića, kazali su nam organizatori iz Akcije mladih.
Po uhodanom konceptu raznih tematskih večeri, nakon predbožićnog tuluma, očekuje vas i veliki tulum zakazan za slijedeću subotu tj. Badnjak. Stay tuned…
The Ramones – Rock N’ Roll Radio

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!