Malonogometni turnir ''Opatija 2011“

malonogometni_turnir_gorovo…svoj nastup, na turniru, najavila su braća Sharbini koji će zaigrati za malonogometni klub iz Jelenja…
…utakmice se igraju po standardnim ( Fifa ) futsal pravilima…

Opatija – Malonogometni turnir ”Opatija 2011“ započeo je, jučer, 7. siječnja s početkom u 16 sati u dvorani Gorovo, utakmicom između momčadi Bistro Venezia iz Opatije i Torette iz Rijeke. Utakmice će se igrati po standardnim (Fifa) futsal pravilima, 4 igrača i golman, po skupinama i knock – out sistemu.
Turnir su uz potporu Grada Opatije i Sportskog saveza Grada Opatije organizirali MNK Gorovo i prijatelji Đani Mihočka, Sandro Milošević, Senad Šerifi i Domagoj Tramontana, a tijekom tri dana nastupiti će čak 19 ekipa iz regije: Bistro Venezia iz Opatije, Vidax-Diplon iz Opatije, Toretta iz Rijeke, Špic iz Rijeke, MNK Gorovo iz Opatije, Caffeteria Al Verde iz Pule, Loža Kastav iz Kastva, Gotta Team iz Grobnika, Acapulco iz Viškova, Lutalica iz Rijeke, Saller Team iz Opatije, Tiskara Aktuel iz Rijeke, Zavoj iz Rijeke, Gornji kraj iz Crikvenice, Santos iz Pule, Scoglietto iz Rijeke, Lovački Rog iz Jelenja, Promocija iz Opatije te Konoba Portić iz Bakarca.
Organizatori ističu da su svoj nastup najavila i braća Sharbini koji će zaigrati za Lovački rog iz Jelenja.
Za gledatelje je organizirana bogata tombola.

Liburnija.net: Utakmica između ekipe Bistro Venezia i Toretta @ Gorovo

Liburnija.net: Utakmica između ekipe Bistro Venezia i Toretta @ Gorovo


Kristina Tubić / Liburnija.net

error: Content is protected !!