Malonogometni turnir u nedjelju @ Opatija

Na turnir su se do sada prijavile ekipe iz sljedećih mjesnih odbora: Ičići, Centar 1, Centar 2, Pobri, Tošina, Veprinac, Kosovo i Savjet mladih Grada Opatije.

Opatija – Turnir u malom nogometu između ekipa mladih iz Mjesnih odbora s područja Opatije održat će se u nedjelju, 22. srpnja, na pomoćnom igralištu Nogometnog kluba Opatija. Početak turnira je predviđen u 14,00 sati, a završetak oko 21,00 sat, a organizator je Savjet mladih Opatije.

Na turnir su se do sada prijavile ekipe iz sljedećih mjesnih odbora: Ičići, Centar 1, Centar 2, Pobri, Tošina, Veprinac, Kosovo i Savjet mladih Grada Opatije. Ekipe će biti podijeljene u dvije skupine sa 4 ekipe i dvije najbolje iz svake idu u polufinale.

Kako su intrinzične vrijednosti sporta kompatibilne s vrijednostima zdravog načina života, naročito važne u razvojnom periodu u kojem se nalaze mladi, Savjet mladih Grada Opatije je pozvao mlade iz Mjesnih odbora Grada Opatije da u svrhu promocije ovih vrijednosti “zaigraju” mali nogomet. Ideja je mladih da se ovakvi turnir redovito održavaju u cilju promocije zdravog načina života. Sljedeći se planira na jesen.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!