Mandalenine @ Mune

mune_smMune – Ovog vikenda Mune slave svoje dane, a za sve je posjetitelje pripremljen bogat program u sklopu manifestacije ”Mandalenine” posvećene zaštitnici mjesta, svetoj Mandaleni.
Događanja počinju već večeras, jer u 19 sati održat će se svečana misa, dok je za 20 sati zakazano otvorenje izložbe slika Velih i Malih Muna i video projekcija starih fotografija u župnoj crkvi.
Izložba će biti otvorena i sutra, u razdoblju od 18 do 21 sat, dok su glavni događaji na rasporedu u subotu, 24. srpnja. U 17 sati počinju dječje igre (dječja biciklijada, skakanje u vrećama, potezanje konopa) i turnir u briškuli i trešeti, a sportska se događanja nastavljaju i u 18 sati kada starta tradicionalna utakmica stari-mladi na nogometnom igralištu “Crikvena draga”.
U 20 sati počet će kulturno-umjetnički program u kojem nastupaju DND Matulji, Zvonejski kanturi, KUD Učka, DVD Opatija, Žejanski kantaduri i folklor, Mješoviti zbor Klana te Antonio Krištofić, nakon čega kreće ples i zabava do ranih jutarnjih sati uz “Fiestu”.
– Dugu toplu ljetnu noć provedite uz hladno piće, dobru hranu i garantiranu zabavu u Munama! Gost iznenađenja izlazi u ponoć, poručili su organizatori.
mune_plakat
Ivan Mellor
Foto: Novilist.hr
Vezane vijesti:
FOTO: Mala noćna glazba 21 @ Matulji
FOTO: Mala noćna glazba 21 @ Matulji
Mala noćna glazba 21 @ Matulji
FOTO: Noć puna mjeseca @ Matulji
FOTO: Kvarneriana @ Matulji
Spoj gastronomije i sporta @ Matulji
FOTO, VIDEO: Rukavcu z jubavi…
‘Z ramoniku po starinsku’ @ Pasjak
VIDEO: Opatijski portun @ Škrbići
FOTO: Nona Tonka i Jarbola @ Zvoneća
FOTO: Band aid – ‘Rukavcu’
FOTO, VIDEO: U kafani / Va oštarije – najbolja na klapskom spektaklu
VIDEO: 1. Festival pusnih muzka @ Šapjane
Ekskluzivno – pogledajte PRVI video spot klape Kamelija

error: Content is protected !!