Mandrać će ponovno disati uz klapsku pjesmu @ Volosko

ženska klapa volosko

Na radost svih posjetitelja u revijalnom djelu upravo će nastupiti i Alen Polić, ali i najpoznatija Istrijanka Vesna Nežić Ružić dok će program voditi Gordana Brkić Žagar .

Volosko – Malo organizatora se može pohvaliti da već 11 godina uspješno održavaju manifestaciju koja iz godine u godinu privlači sve više posjetitelja. Upravo, Klape na Mandraću, su jedna od tih manifestacija koje organiziraju ženska klapa Volosko, a održat će se ovoga petka, 25. srpnja s početkom u 21 sat.

Najljepša pozornica, usred mora, okružena ribarskim mrežama i barkama ugostit će deset klapa, od Istre do Dalmacije. A već tradicionalno, manifestaciju će otvoriti organizatorice, ženska klapa Volosko, uz pratnju Mihalja Ivkovića na harmonici s pjesmom Serenada Opatiji.

Nakon uvodne pjesme nastupit će sljedeće klape: Reful – Rijeka, Škrljevo – Škrljevo, Rožice (Ž) – Šapjane, Bukaleta – Pazin, Čikat – Mali Lošinj, Sv. Jelena (Ž) – Dramalj, Mirakul – Veprinac, Boškarin – Hum i Salona – Solin.

Iako nije klapski pjevač, Alen Polić ne može bez Voloskog i Mandraća, a po reakciji publike ni oni bez njega. Na radost svih posjetitelja u revijalnom djelu upravo će nastupiti Alen Polić, ali i najpoznatija Istrijanka Vesna Nežić Ružić dok će program voditi Gordana Brkić Žagar.

Klape na Mandraću doći će poslušati i popratiti i Vesna Foškera, mnogima poznata kao urednica zabavne emisije ‘Od subote do subote’ koja se prikazuje na Tv Nova, Pula.

U iščekivanju ovogodišnjih ‘Klapa na Mandraću’ prisjetimo se kako je bilo prošle godine.

Serena Calderara / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net