Marketing

Ukratko:

  • Blog s 10 godina iskustva
  • Pokriva područje od istočne Istre do Rijeke
  • Uz FB stranicu Pod Učkun s više od 19.200 pratitelja, umrežena je sa stranicama Opatija Riviera te Ljeto u Kastvu i grupom Pod Učkun (ukupno više od 35.000 pratitelja)

Multimedijalni on-line magazin PodUčkun.net blog (www.poduckun.net), pokrenut 2009. godine na adresi liburnija.net kao dnevni news blog na području Opatijske rivijere i susjednih jednica lokalne samouprave iz Riječkog prstena i Istre, danas je etabliran kao najčitaniji i najutjecajniji medij na ovom području. Svakodnevno objavljujemo vijesti s područja Liburnije – gradovi Kastav i Opatija te općine Matulji, Lovran i Mošćenička Draga, zapadnog dijela Riječkog prstena – grad Rijeka te općine Viškovo i Klana – te istočnog dijela Istre – gradovi Buzet i Labin, općine Kršan, Lupoglav, Lanišće…

Aktualnim i atraktivnim autorskim sadržajima, video-prilozima i fotogalerijama svakodnevno privlačimo do desetak tisuća posjetitelja izravno na naše stranice, ali i stvaramo aktivnu „virtualnu“ zajednicu na tri ažurne Facebook stranice (PodUčkun Net; Opatija Riviera i Ljeto u Kastvu) kao i posebne Facebook grupe s ukupno više od 35 tisuća pratitelja te zajedničkom YouTube kanalu mreže s video-prilozima koji su prikupili više od milijun i 300 tisuća pogleda!

  • Reklamni banneri – rotirajući slikovni oglasi s poveznicom na stranice oglašivača nude visoku vidljivost jer se pojavljuju na svim stranicama. Dostupni su u različitim formatima i na različitim pozicijama (slika ispod), o čemu ovisi i njihova cijena.
  • Promotivni tekstovi – Urednički obrađeni materijali (tekst, fotografije, video-prilozi) koji predstavljaju oglašivača i njegovu ponudu.
  • Angažman na društvenim mrežama – Promocija putem stranica PodUckun.net bloga na Facebooku i drugim društvenim mrežama, uz amplifikaciju na povezanim stranicama.
  • Sponzorirane fotogalerije i video-prilozi – Umetanje oglasa u video-priloge ili fotogalerije omogućuje mu maksimalnu vidljivost.

Za sve informacije o portalu, čitanosti, dodatnim mogućnostima oglašavanja, cijenama i popustima, kontaktirajte nas putem e-mal adrese infoliburnija@gmail.com.