Marko Ćorić i Dina Šverko predstavili program HDZ-a Opatije za lokalne izbore

Kao što sam na predstavljanju moje kandidature rekao, u ovu političku utakmicu ja i moja zamjenica Dina Šverko ulazimo iskrenih namjera sa željom da našu Opatiju učinim još boljim mjestom za život, da grad bude po mjeri svakog čovjeka, želimo da naš posao bude isključivo u interesu naših građana i našeg grada i vjerujem da skupa s našim građanima to možemo učiniti.

Opatija – Kroz naš program HDZ-a Opatije za lokalne izbore 2021. obuhvaćene su sve one javne potrebe u gradu Opatiji, od predškolskog, školskog, socijalnog, zdravstvenog, sportskog, kulturnog i gospodarskog dijela. Od važnijih projekta izdvojili smo uređenje Trga na Slatini i plaže Slatina. Osim Trga Slatine, prioritet će nam biti izgradnja Doma zdravlja i Vatrogasnog doma te izgradnja POS-ovih stanova za mlade obitelji. Izgradnja garaže Črnikovica u Voloskom, a na lokaciji Triestine u Ičićima nacionalni sportski kampus s aquaparkom, a za Iku pripremiti projekt nautičke luk, istaknuo je Marko Čorić, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Opatije te dodao da u svemu ovome neće zaboraviti niti naše predivno zaleđe, naš Veprinac, Poljane, Dobreć, Oprić i Pobri, naše Volosko, Iku, Ičiće.

– Naš program je realan i ostvariv, on je rađen za svakog od nas i upravo smo naš program podredili isključivo interesima naših građana i vjerujem da skupa s našim građanima to možemo i realizirati. Posebno smo se u programu osvrnuli i dali važnost za naše mlade, tako da bi pri gradskoj upravi osnovali Odjel za mlade i poduzetništvo. Htjeli mi to priznati ili ne, mladi su nam sve više bez posla i odlaze, grad nam stari, i zato je potrebna još veća briga i ulaganja u njih, zato nam je od velike važnosti da nam mladi ljudi ostanu u našem gradu. Osim ovog dijela, jako nam je važno našu Opatiju pozicionirati visoko na turističku kartu Hrvatske i Europe, pa ako hoćete i svijeta, gdje uz klasični turizam moramo puno veću važnost dati nautičkom, kongresnom, zdravstvenom, izletničkom, sportskom, kulturnom, gastronomskom, itd., i ako sve to sinergijski povežemo, živjet ćemo u jednoj turističkoj puno bogatijoj i ljepšoj Opatiji. Kao što sam na predstavljanju moje kandidature rekao, u ovu političku utakmicu ja i moja zamjenica Dina Šverko ulazimo iskrenih namjera sa željom da našu Opatiju učinim još boljim mjestom za život, da grad bude po mjeri svakog čovjeka, želimo da naš posao bude isključivo u interesu naših građana i našeg grada i vjerujem da skupa s našim građanima to možemo učiniti.

error: Content is protected !!