ERSTE AD

Marko Ćorić: Nitko nema prava koristiti ime HDZ-a za svoju prljavu kampanju u Opatiji

Marko Ćorić: Nitko nema prava koristiti ime HDZ-a za svoju prljavu kampanju u Opatiji

Foto:HDZ Opatija

– Oštro osuđujem distribuciju klevetničkih letaka s obzirom na to da se na letcima spominje nas koalicijski partner HDZ. Ako si političar, bori se argumentirano, dostojanstveno i javno i budi primjer jer si javna osoba, poručila je Marina Hrebak, predsjednica HSLS Opatije.

Opatija – Kao kandidat za gradonačelnika Opatije najoštrije osuđujem necivilizirani neprimjeren i primitivan cin autora spornog klevetničkog letka u kojem se spominje HDZ. Opatija je otvoren grad, grad multikulturalnosti, tolerancije, poštivanja svih općeprihvaćenih ljudskih vrijednosti, grad koji poštuje različitosti i siguran sam da dijelim mišljenje svih građana da ovo nije primjereno za nas grad, poručio je na jutrošnjoj tiskovnoj konferenciji Marko Ćorić te dodao da će u dogovoru sa središnjicom stranke, zatražiti pokretanje prijave jer nitko nema prava koristiti ime HDZ-a za svoju prljavu kampanju u Opatiji.

U osudi izrade te distribucije letka od nepoznatog aktera pridružili su se i koalicijski partneri iz HSLS-a.

– Oštro osuđujem distribuciju klevetničkih letaka s obzirom na to da se na letcima spominje nas koalicijski partner HDZ. Ako si političar, bori se argumentirano, dostojanstveno i javno i budi primjer jer si javna osoba. Raznositi sporne letke po sandučićima je kazneno djelo i vjerujem da će opatijska policija odraditi svoj posao i državne institucije sankcionirati počinitelje, poručila je Marina Hrebak, predsjednica HSLS Opatije .

error: Content is protected !!