Marko Ćorić ponovo izabran za predsjednika opatijskog HDZ-a

Posljednja sjednica opatijskog HDZ-a donijela je promjene na čelu ogranka. Tako se dugogodišnji predsjednik Marko Ćorić nakon kraće pauze vraća na čelo ogranka.

Opatija – Na nedavno održanoj sjednici gradskog odbora HDZ-a Opatija, dosadašnji predsjednik Predrag Wolf podnio je ostavku na mjesto predsjednika gradskog odbora HDZ-a Opatije, a na njegovo mjesto došao je stari-novi predsjednik Marko Ćorić.

Liburnija.net: Marko Ćorić

Liburnija.net: Marko Ćorić

– Ostavku sam podnio isključivo i jedino zbog velikih obveza u svojoj privatnoj tvrtci, te nisam stizao obnašati funkciju predsjednika HDZ-a Opatije, na način kako bi doista to trebalo činiti. Koristim prigodu da se zahvalim svima koji su mi dali podršku i ukazali povjerenje za predsjednika gradskog odbora na unutarstranačkim izborima u ožujku prošle godine, no kao što sam rekao moj daljnji ostanak na toj funkciji ne bi bio u interesu moje stranke, a tu prije svega mislim na kvalitetnu pripremu stranke za lokalne izbore 2013. godine, kazao je Predrag Wolf.

Na istoj sjednici, održanoj 08. siječnja, jednoglasnom odlukom bezrezervnu podršku od članova gradskog odbora i ostalih nazočnih, za predsjednika ponovno je izabran dugogodišnji predsjednik HDZ-a Opatije, Marko Ćorić.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!