Marko Lovretić izabran za predsjednika opatijske podružnice HNS-a, Josip Bačić potpredsjednik @ Opatija

Josip Bačić i Marko Lovretić

Uvijek smo podupirali dobre projekte za naš grad, a jedan od onih za koje smatramo da će Opatiji uvelike koristiti bilo bi uređenje Luke Opatija, rekao je Lovretić pritom se zahvalivši svim članovima HNS-a Opatija koji su svoje povjerenje dali njemu.

Opatija – Članovi opatijske podružnice Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata jučer su na izbornoj skupštini odabrali novo vodstvo. Čelno mjesto HNS-a Opatije preuzima dugogodišnji član i bivši gradski vijećnik Marko Lovretić, dok će funkciju potpredsjednika obavljati Josip Bačić.

– Znamo da nas čeka puno posla, ali posla se ne bojimo. HNS je kroz godine ostavio značajan utjecaj na grad Opatiju i svoj doprinos društvu nastavit ćemo davati kroz stranački rad. Uvijek smo podupirali dobre projekte za naš grad, a jedan od onih za koje smatramo da će Opatiji uvelike koristiti bilo bi uređenje Luke Opatija, rekao je Lovretić pritom se zahvalivši svim članovima HNS-a Opatija koji su svoje povjerenje dali njemu.

Tako HNS nastavlja svojim putem, u znatno oslabljenom sastavu nakon što su ga napustili brojni istaknuti članovi poput donedavne predsjednice Romine Alkier, gradskog vijećnika Vedrana Kružića ili veleposlanika Hrvoja Marušića.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!