Marko Tolja otvara ljetnu sezonu @ hotel Kvarner

liburnija_riviera_hoteli_hotel_kvarner

Koncertom Marka Tolje službeno se otvara ljeto na terasama LRH hotela na opatijskoj rivijeri. Koncert počinje u 21 sat i ulaz je slobodan za sve goste i posjetitelje.

Opatija – I ove godine Liburnia Riviera Hoteli otvaraju ljetnu sezonu zabave na najelegantnijoj opatijskoj terasi – terasi hotela Kvarner. Otvorenje ljetne sezone održat će se u subotu 15. lipnja i na otvorenju će nastupiti riječki glazbenik Marko Tolja i njegov Olja’zz band. Koncert počinje u 21 sat i ulaz je slobodan za sve goste i posjetitelje.

marko_tolja_hotel_kvarner_2013

Koncertom za sve posjetitelje službeno se otvara ljeto na terasama LRH hotela na opatijskoj rivijeri. I ove godine centralna opatijska terasa za večernju zabavu i druženje bit će preuređena terasa hotela Kvarner gdje će gosti i posjetitelji Opatije moći uživati u zvucima flamenco gitara, klapskim pjesama, gudačkim izvedbama i poznatim mjuziklima u izvedbi Liburnia Entertainment tima. Svaku večer, glazbeni program pratit će raznovrsna eno-gastronomska ponuda – najbolja hrvatska vina, kokteli i pjenušci po posebnim cijenama sljubljeni uz odgovarajuće slastice ili pak slana jela.

Terasa hotela Kvarner preuređena je prošle godine kada je hotel iz 1884. godine zasjao u novom ruhu. U 2014. godini hotel Kvarner i villa Amalia bit će preuređen i kategorija hotela podignut će se na 4 zvjezdice čime će se hotelu vratiti nekadašnji sjaj.

Druga atraktivna opatijska destinacija je preuređena terasa uz bazen Remisens Premium Hotela Ambasador gdje će se održavati večernji glazbeni program u rasponu od jazza uz ponudu šampanjaca, akustičnih večeri gitara uz bogat izbor vina, tamnog piva, ponuda cigara i cigarilosa do večeri gudačkog kvarteta, glazbe za ples i popularnih svjetskih mjuzikala u izvedbi Liburnia Entertainment tima.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!