Marko Tolja u četvrtak nastupa na najljepšoj opatijskoj pozornici @ Hotel Milenij

Za svoj solistički koncert u ciklusu koncerata „Music by the sea“, ovaj svestrani pjevač pripremio je spoj obrada jazz i swing svjetskih klasika te kantautorske i autorske pjesme.

Opatija Predivna terasa hotela Milenij, omiljena ljetna destinacija u Opatiji, postaje u četvrtak mjesto na kojem će talentirani riječki pjevač i kantautor Marko Tolja  od 21 sat publiku povesti u svijet popa, jazza i swinga. Za svoj solistički koncert u ciklusu koncerata „Music by the sea“, ovaj svestrani pjevač pripremio je spoj obrada jazz i swing svjetskih klasika te kantautorske i autorske pjesme. Da se radi o izvanrednom vokalu, publika je prepoznala još od hvaljenog debitantskog albuma „Stare dobre stvari“, a svoju glazbenu priču nastavio je graditi preko izdanja „Vrijeme briše istinu“ do albuma „Ljubav u boji“.

U trinaest godina karijere, održao je niz koncerata, osvojio tri Porina, a i nastupao je s Oliverom Dragojevićem u londonskom Royal Albert Hallu. Početkom ove godine objavio je presjek svojih najljepših ljubavnih pjesama na albumu „Tišina – Love Collection“. A glazbene top liste i srca publike osvojio je pjesmama „Sve što nisam ja“, „Tišina“ i „Zaplesale su sjene“.

Želite li u četvrtak uživati u romantičnim Toljinim pjesmama i izvedbama svjetskih evergreeena, stol za retro ugođaj u ljetnoj večeri možete rezervirati na recepciji hotela Milenij ili na broj +385 51 202 000.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net