Maškarana elektro renesansa d’Abbazia aka M.E.R.D.A. @ Quorum

S obzirom da na ovogodišnjem programu opatijskog pusnog doba nema velike karnevalske povorke, naš party bit će posljednje utočište zabave takvog tipa pa vas ovim putem sve pozivamo da svojim prisustvom s nama održite tradiciju i stvarate novu, poručili su organizatori.

Volosko – Pusno doba, je vrijeme u kojem je sve dozvoljeno! Pa, tako i održat maškaranu zabavu, u elektro ritmu, i na razne načine pročistit samog sebe. Upravo na ovu neobičnu ideju, spoj pusta i elektronike, došla je nekolicina članova iz Kulturno – umjetničke udruge Akt prošle godine, a ove godine red je da se s tradicijom nastavi. Maškarani elektro tulum održati će se u Malom Quorumu, 2. veljače s početkom u 21 sat.

– M. E. R. D. A. je kulturno – zabavna manifestacija u produkciji Kulturno – umjetničke udruge Akt sa sjedištem u Opatiji i nastojanjem obogaćivanja sadržaja grada Opatije i opatijskog karnevala. Manifestacija je namijenjena mlađoj populaciji i svima koji se tako osjećaju, što je u skladu s općim ciljevima rada udruge. M. E. R. D. A. je prvotno zamišljena kao sastavni dio Opatijskog karnevala s tendencijom da to ostane i u budućnosti, tj. da s vremenom postane tradicija. S obzirom da na ovogodišnjem programu opatijskog pusnog doba nema velike karnevalske povorke, naš party bit će posljednje utočište zabave takvog tipa pa vas ovim putem sve pozivamo da svojim prisustvom s nama održite tradiciju i stvarate novu! Otjerajte s nama zimu i dočekajte proljeće, poručili su organizatori iz Kulturno – umjetničke udruge Akt.

Ove godine s nama će zle duhove tjerati: Tom Jay (Underground Sky, Aquarius Records, Thorntree Records), Danny Glavan (Dbeatzion Records, Composure Records UK), Ko Mar (Sound Lab, Dancefloor Killer Records) dok je za vizualne efekte zadužen Vazmoslav.

Maskiranima je upad besplatan, nemaskirani će platiti 30 kuna u pretprodaji, odnosno 40 na dan tuluma. Produkciju potpisuje Kulturno – umjetnička udruga Akt, sponzori eventa su Pizzeria – restaurant DELFINO, “SUZA-T.B.” d.o.o., Cvjetarna ”Venerus“, a medijski pokrivaju RiTV, Liburnija.net, Klubskascena.hr, dodajmo da je misija udruge, povratak ugleda Opatijskog karnevala i uvođenje elektronske glazbe te novih medija kao sastavnog dijela Opatijskog karnevala kako bi isti u budućnosti postali nova tradicija.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!