Maškarani turnir u rukometu ove godine ima i humanitarni karakter: Skupljaju se sredstva za djecu s Downovim sindromom

Ispred dvorane Luka Dančulović i Kristina Vrenc pripremat će specijalitete koji će se moći kušati po simboličnim cijenama, a prihod će biti namijenjen udruzi Rijeka-21. Kako su najavili organizatori, u 11 sati posluživat će se burgeri, a u 14 sati rižoto.

Matulji – Iduće subote, 15. veljače, održat će se 17. Maškarani turnir u rukometu u Sportskoj dvorani u Matuljima, a ovo tradicionalno sportsko događanje ove će godine imati i jedan poseban dodatak – humanitarnu akciju „Matuljci za Down“.

– Rukometaš si ili rukometašica, voliš gledati rukomet ili samo želiš biti humanitarac? Pozivamo te da 15. veljače posjetiš dvoranu u Matuljima i budeš dio sportsko-humanitarnog događanja, kazali su organizatori.

Rukometne vještine iskušat će djevojčice i dječaci 2008., 2009., 2010. i 2011. godišta, a humanitarni dio akcije bit će – gastronomski. Naime, ispred dvorane Luka Dančulović i Katarina Vrenc pripremat će specijalitete koji će se moći kušati po simboličnim cijenama, a prihod će biti namijenjen udruzi Rijeka-21.

Kako su najavili organizatori, u 11 sati posluživat će se burgeri, a u 14 sati rižoto.

 

error: Content is protected !!