MaTaFun – Sutra počinje teatar fest za djecu i mlade @ Matulji

Teatar OZ - Pra priče

Teatar OZ – Pra priče

Sve predstave namijenjene su djeci od četiri do deset godina, a u slučaju kiše program se seli u Hangar.

Matulji – Nakon inauguracije prvog festivala keramike ‘Matuljska kolajnica’, kulturna ponuda Matulja bit će proširena za još jedan festival. Naime, ovog petka i subote (4. i 5. rujna) na rasporedu je Matulji teatar fest za djecu i mlade u organizaciji Teatra OZ i Općine Matulji.

matafun_plakat_2015

Dječji kazališni festival otvorit će predstava ‘Ronilac bisera’ u izvedbi ansambla LOFT – Dječje kazalište Dubrava, a predstava je zakazana za 18:30 sati, dok je sat vremena kasnije zakazan početak predstave ‘Vitez željeznog srca’ u izvedbi teatra Naranča.

Subotnji program, u 18:30 sati otvorit će interaktivni program ‘Hula hoop je top’ kojeg će predstaviti Adriana Karuza. Predstava ‘Pra Priče’ u izvedbi Teatar OZ na rasporedu je u 19:30 sati.

– MaTaFun je pokrenut u cilju ponude kvalitetnih programa za djecu i mlade u vrijeme ljetnih praznika, kao i predstavljanje kazališnih ostvarenja za najmlađe profesionalnih i amaterskih kazališta. Želja nam je ubuduće predstaviti i kazališna ostvarenja dječjih glumačkih družina, te pokrenuti radionice glume, scenografije i lutkarstva, istaknuli su organizatori.

Sve predstave namijenjene su djeci od četiri do deset godina, a u slučaju kiše program se seli u Hangar.

N. Cvjetović / PodUčkun.net