Matjaž Kek: Dobili smo atraktivne suparnike

Matjaž Kek

Matjaž Kek

– Dobili smo atraktivne suparnike i siguran sam da će Kantrida biti puna sve tri utakmice. Mi ćemo kao i uvijek razmišljati od utakmice do utakmice te probati iznenaditi svakoga, rekao je Matjaž Kek.

Rijeka – Pred nogometašima Rijeke još je jedna zanimljiva Euro-jesen. Sevilla, prošlosezonski osvajač UEFA Europa lige, Standard Liege jedan od najuspješnijih belgijskih klubova i Feyenoord iz Rotterdama, 14-terostruki prvak Nizozemske.

– Vrlo interesantna skupina, no kada dobiješ suparnike iz Španjolske, Nizozemske i Belgije onda Rijeka nije favorit. No, mi smo već pokazali da se možemo sa svima ravnopravno nositi. Dobili smo atraktivne suparnike i siguran sam da će Kantrida biti puna sve tri utakmice. Mi ćemo kao i uvijek razmišljati od utakmice do utakmice te probati iznenaditi svakoga, rekao je Matjaž Kek.

Natjecanje u UEFA Europa ligi Rijeka otvara gostovanjem kod Standarda u Liegeu (18.09.), nakon čega na Kantridi gostuju Sevilla (02.10.) i Feyenoord (23.10.). U studenom Rijeku očekuje gostovanje kod Feyenoorda (6.11.), domaći ogled sa Standardom (27.11.) i baš kao i prošle godine posljednje kolo u Sevilli (11.12.).

I. M. / HNK Rijeka / PodUčkun.net

error: Content is protected !!