Matjež Kek: Bodovi su uvijek cilj u HNL-u

Matjaž Kek

Matjaž Kek

Na nama je pokušamo doći do svog cilja, u HNL-u su to uvijek bodovi, u utakmici u kojoj će biti puno promjena u kadru i sastavu – rekao je Matjaž Kek.

Rijeka – Nakon prvenstvene stanke zbog reprezentativnih obaveza nogometaši Rijeke gostovanjem u Osijeku (subota, 16 sati) vraćaju se MaxTV Prvoj HNL koja se nastavlja osmim kolom. Gostovanje u Gradskom vrtu najavili su trener Matjaž Kek i veznjak Vedran Jugović.

– Čeka nas možda jedno od najneugodnijih gostovanja što se zadnjih rezultata tiče. O Osijeku ne treba puno govoriti, nismo tamo dobro izgledali u zadnje dvije utakmice. Jednom smo se provukli na sreću, drugi puta zasluženo i čisto izgubili… Riječ je o momčad kvalitetnih pojedinaca koja dobiva rukopis trenera i koja je posebno kući jaka i moćna. Na nama je pokušamo doći do svog cilja, u HNL-u su to uvijek bodovi, u utakmici u kojoj će biti puno promjena u kadru i sastavu – rekao je Matjaž Kek.

Za Vedrana Jugovića gostovanje u Gradskom vrtu znači povratak na mjesto igračkog sazrijevanja i utakmicu protiv kluba u kojem je ponikao zbog čega je sigurno jedan od najpozvanijih za poziv na oprez.

– Nakon stanke smo se zaželjeli utakmica, čeka nas zahtjevan susret ali i prava prilika da se pokažemo u najboljem svjetlu. Ne smije nas zavaravati nešto slabiji početak Osijeka, gledao sam njihove utakmice i mogli su imati više bodova pa moramo biti oprezni i iskoristiti ovu priliku da pokažemo tko smo i što smo – istaknuo je Jugović.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!