Matujski dani: Večerašnji program se odgađa, sutra sve prema planu

Arhiva Liburnija.net: Mustafi live

Arhiva Liburnija.net: Mustafi live

Iako su najavljeni za petak i subote, vremenske neprilike ‘prekrojile su’ ovogodišnje Matujske dane. Detaljan program i izmjene provjerite u nastavku teksta.

Matulji – Loše vremenske prilike prisilile su organizatore Matujskih dana na ‘prekrajanje’ manifestacije iz dvodnevne u jednodnevnu. Naime, kako nam javljaju iz Udruge ”Zijat, sost, tancat i pit“ današnji (petak, 31. svibnja) program Matujskih dana je odgođen, a dio programa će se održati sutra. Tako je Gimkana prebačena za sutrašnji dan, s početkom prijava u 13 sati, dok će klapa Opatija svoj nastup održati u 20 sati.

Lidija Bačić

Lidija Bačić

– Nakon Gimkane, program se nastavlja ”Velikim konopaškim turnirom“ u 18 sati gdje će snage odmjeriti ekipe profesionalaca, ali i udruge amatera. Za sve natjecatelje i posjetitelje nakon proglašenja najbolje ekipe pripremili smo ”FAŽOL PO NIŠ“. U 20 sati startaju igre iznenađenja , hrabri pojedinci izabrani iz publike morati će pokazati svoje kulinarske vještine, također bogate nagrade pripremili smo i za njih. U 21 sat kreće zagrijavanje uz Mustafi bend, a za nikad luji, nikad boji Matujski dani pobrinut će se Lidija Bačić do jutra, rezimirali su organizatori.

Subota, 1. lipanj
13:00 – Prijave za Gimkanu
18:00 – okupljanje ekipa konopaša
19:00 – start Velikog konopaškog turnira
20:00 – Klapa Opatija
21:00 – igre iznenađenja
21:30 – Mustafi bend
23:00 – Lidija Bačić – fešta do jutra

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!