Matulji Etno Jazz – Zvjezdan Ružić, Darko Jurković, Arun Luthra, Alba Nacinovich & Mia Negovetić – Vrijeme je za jazz!

Arhiva

Bit će to jedna zanimljiva i nesvakidašnja večer – večer u kojoj će se neprestano izmjenjivati formacija na pozornici; od Zvjezdanovih i Darkovih solo interpretacija, njihovih duo izvedbi, gostovanja Njujorčana Aruna Luthre, pa sve do vokalnih izvedbi u kojima će Mia i Alba izvoditi neke dobro vam poznate skladbe u jednom potpuno novom i drugačijem izričaju.

Darko Jurković Charlie

Matulji – Jedni od najnagrađivanijih jazz glazbenika u našoj zemlji, pijanist Zvjezdan Ružić i gitarist Darko Jurković – Charlie, ovoga će puta pozornicu dijeliti s dvije predivne dame i vrhunske vokalistice na Matulji Etno Jazz Festivalu koji će se održati ove nedjelje, 29. srpnja u 21 sat.

Dok Alba Nacinovich svojim glasom osvaja jazz pozornice i festivale čak i u dalekom Londonu, Mia Negovetić ime je koje ne treba posebno najavljivati – jer to je djevojka koja je svojim talentom i predivnim glasom osvojila čitavi svijet!

Alba Načinović

– Uz sve ove posebne i genijalne hrvatske glazbenike – ove će nam se godine na pozornici u Matuljima pridružiti i specijalni gost večeri, Arun Luthra – jazz saksofonist iz New Yorka koji će nas počastiti s nekoliko autorskih skladbi u kojima spaja izvornu indijsku konnakol tradiciju s američkim jazzom. Bit će to jedna zanimljiva i nesvakidašnja večer – večer u kojoj će se neprestano izmjenjivati formacija na pozornici; od Zvjezdanovih i Darkovih solo interpretacija, njihovih duo izvedbi, gostovanja Njujorčana Aruna Luthre, pa sve do vokalnih izvedbi u kojima će Mia i Alba izvoditi neke dobro vam poznate skladbe u jednom potpuno novom i drugačijem izričaju. Vrijeme je za jazz!Zato već ove nedjelje 29.07.2018 u 21:00 pozivaju se svi na krov Školske sportske dvorane da u ugodnoj atmosferi uživaju u glazbi, najavila je Eni Šebalj, zamjenica općinskog načelnika.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!