Matulji stanica projekta dobrodošlice

welcome_liburnija-1…u Matulje ekipa projekta ”Welcome” stiže u subotu, oko 18 sati…
…put nastavljaju u nedjelju u 9 sati, u društvu matuljskih avanturista…

Opatija – Tim Daniela Lacka, koji je naumio diljem hrvatske obale ispisati veliki pozdrav dobrodošlice – odnosno englesku riječ ”welcome” – svojom rutom putovanja, zaustavit će se ove subote i u Općini Matulji koja je točka na vrhu slova ”w” ovog neobičnog projekta.
Tim avanturista krenuo je u ovaj projekt prije nekoliko dana iz Savudrije, da bi nakon 65 dana putovanja, tijekom kojih će svojim kretanjem na GPS uređaju ispisati ”Welcome”, stigli 5. lipnja u Dubrovnik, točno na Svjetski dan okoliša. Tijekom svog putovanja, ekipa koju čine Daniel Lacko, snimatelj Marko Rukavina, koordinator Čedo Josipović te fotograf Luka Tambač, prijeći će više od 2500 kilometara koristeći samo kretanje na ”ljudski pogon” – hodanje, bicikliranje, kajakarenje, penjanje i plivanje.
U Matulje ekipa stiže u subotu, oko 18 sati, kada će im ispred zgrade Općine biti organiziran doček dobrodošlice, a svoj put na ispisivanju zadnje dionice slova ”w” dat će im svi matuljski pustolovi predvoeđni Darijom Bostijančić. Oni će u nedjelju, u 9 sati ujutro krenuti biciklističkom stazom prema Podkilavcu i dalje pješke sve do Delnica.
Njihov put možete pratiti i putem internetske stranice www.welcome.hr.

Liburnija.net: Welcome na hrvatski način...

Liburnija.net: Welcome na hrvatski način...


Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!