Matuljska tvrtka želi donirati dezificijense pripadnicima BBB koji su pomogli u seljenju zagrebačkih bolnica

Matuljska tvrtka želi donirati dezificijense pripadnicima BBB koji su pomogli u seljenju zagrebačkih bolnica

FOTO: Screenshot YouTube

Mala obiteljska tvrtka Hortiriviera poznata po svom brandu Pero koja se bavi proizvodnjom ekoloških sredstava za čišćenje potaknuta aktivizmom i hrabrošću zagrebačkih navijača, odlučila im je donirati sredstva za dezinfekciju

Rijeka – Velik broj navijača Dinama jučer se nakon razornog potresa koji je ujutro pogodio metropolu angažirao i stavio na raspolaganje službama koje su diljem centra grada intervenirale. Kako javlja Index.hr, Bad Blue Boysi su se posebno iskazali tijekom evakuacije rodilišta u Petrovoj gdje su u velikom broju sudjelovali u spašavanju i seljenju inkubatora na novu lokaciju. Navijači Dinama u večernjim su satima također u velikom broju sudjelovali u preseljenju odjela s pacijentima razrušenog kata bolnice na Jordanovcu. Nekoliko dana ranije BBB su se odazvali i pomogli prilikom preseljenja odjela u bolnici u Dubravi koja je preuređena u krizni centar za oboljele od korona virusa.

Mala obiteljska tvrtka Hortiriviera poznata po svom brandu Pero koja se bavi proizvodnjom ekoloških sredstava za čišćenje potaknuta aktivizmom i hrabrošću zagrebačkih navijača, odlučila im je donirati sredstva za dezinfekciju.

“Dečki su nam uljepšali ovaj koma dan. Spojite nas da im doniramo dezinficijense. Naša firma ostala je s još nešto zaliha, do novog alkohola ne možemo, nema ni na tržištu. Svi živi nas pitaju, pa bi mi preostalo donirali Boysima koji sele bolnice, nose hranu starijima i vraćaju vjeru u ljude”, kazali su za Index vlasnici matuljske tvrtke, te su redakciji Indexa ostavili podatke kako bi im Boysi javili adresu dostave.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net