Matuljski IDS, HSS i Kvarnerska inicijativa zahvaljuju biračima na povjerenju i najavljuju nastavak djelovanja u budućnosti

– Sigurni smo da usprkos ovom rezultatu, u budućnosti ima prostora za naše djelovanje i aktivan rad kako bismo pridonijeli boljitku naše općine i svih naših sugrađana, poručili su iz Zelene koalicije za E.K.O. Matulji.

Matulji – IDS, HSS i Kvarnerska inicijativa – Zelena koalicija za E.K.O. Matulji zahvaljuje se svim biračima koji su nam dali glas i ukazali povjerenje na netom održanim izborima.

– Čestitamo svim izabranim općinskim vijećnicima te kandidatima za drugi krug izbora za načelnika naše općine uz nadu da će buduće općinsko vijeće i budući načelnik biti aktivni u rješavanju problema koje smo isticali u našem programu koalicije. Nažalost naš program koalicije i naša lista za općinsko vijeće nije polučila rezultate da budemo izabrani u općinsko vijeće no svakako smo otvoreni za suradnju sa svima koji će aktivno raditi na unaprjeđenju kvalitete rada i života u našim Matuljima. Apsolutno poštujemo biračku volju naših sugrađana, a naše stranke koalicije nastavit će sa svojim radom uz sve raspoložive političke alate da se smjernice iz našeg programa uključe u rad buduće općinske uprave. Iza IDS-a Matulji, kao vodeće stranke Zelene koalicije za E.K.O. Matulji je 28 godina aktivnog političkog rada u Općini Matulji s velikim brojem uspješno realiziranih projekata. Sigurni smo da usprkos ovom rezultatu, u budućnosti ima prostora za naše djelovanje i aktivan rad kako bismo pridonijeli boljitku naše općine i svih naših sugrađana, poručili su iz Zelene koalicije za E.K.O. Matulji.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net