Mažoretkinjama trinaest medalja i vrijedna humanitarna akcija @ Opatija, Zagreb

Tri tisuće kuna predstavnice udruge Mažoretkinje grada Opatije prikupile su promotivnom prodajom svojih kalendara na ”mrkatu” tijekom prosinca u sklopu humanitarca ”Za Leonu”.

Opatija – Tri tisuće kuna prikupile su opatijske mažoretkinje humanitarnom akcijom ”Za Leonu”, čiji je cilj bio osigurati bolje uvjete života troipogodišnjoj Opatijki Leoni. Ovaj iznos predstavnice udruge Mažoretkinje grada Opatije prikupile su promotivnom prodajom svojih kalendara na ”mrkatu” tijekom prosinca.

– Svake godine, sada je već četvrta zaredom, radimo neku humanitarnu aktivnost, u suradnji sa centrom socijalne skrbi. Ove godine odlučili smo se sredstva prikupiti prodajom našeg kalendara, koji smo prodavali ispred tržnice u Opatiji. Zahvaljujemo se svim Opatijkama i Opatijcima koji su ga kupili, kao i tiskari Sušak koja nam je pomogla u realizaciji kalendara, za njihovu pomoć, kazala je predsjednica udruge Tanja Gašparić.

Osim humanitarnom akcijom, mažoretkinje su velik uspjeh postigle i na nedavnom natjecanju u Zagrebu.

– Ovog vikenda, 15. prosinca, održan je međunarodni turnir Zagreb Champions Open na kojem smo osvojili 13 odličja, od čega 7 zlatnih, 2 srebrna i 4 brončana, u raznim kategorijama kadetskih, juniorskih i seniorskih uzrasta, kazala je trenerica Lori Kalčić.

Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!