Mažoretkinje Grada Opatije juniorske i seniorske prvakinje svijeta u kategoriji baton flag @ Prag

mazoretkinje_prag_svjetsko_2014

Sara Gašparic, Paola Kalčić, Sara Puž, Lucija Capalija, Vanesa Lukić, Vanas Prelčić Vuković, Lucija Deranja, Andrea Cuković, Kristina Vlastelin, Lana Radnić i Marijana Zanetić popele su se na pobjedničko postolje i preuzele svoja zlatna odličja.

Opatija – Mažoretkinje Grada Opatije osvojile su dvije zlatne medalje te tako postale svjetske prvakinje u kategorijama baton flaga juniora i seniora. Svjetsko prvenstvo mažoretkinja održavalo se u Pragu od 28. do 31. kolovoza, u organizaciji svjetske asocijacije International federation of majorette sport.

– Poseban ponos i zadovoljstvo osjećao se prilikom intoniranja hrvatske himne na pobjedničkom postolju za što su zaslužne naše vrijedne djevojke Sara Gašparic, Paola Kalčić, Sara Puž, Lucija Capalija, Vanesa Lukić, Vanas Prelčić Vuković, Lucija Deranja, Andrea Cuković, Kristina Vlastelin, Lana Radnić i Marijana Zanetić. Ovim putem zahvaljujemo se svima koji nas podržavaju i vjeruju u nas, istaknule su u ime opatijskih mažoretkinja predsjednica Tanja Gašparić i trenerica Lori Kalčić.

Mi se pridružujemo čestitkama, a djevojkama posebna pohvala na radu i trudu.

Serena Calderara / PodUckun.net