MCK Kvarner-Matulji ostvario odlične rezultate na posljednjoj utrci PH u Supermotu

Arhiva

Arhiva

Ekipnu pobjedu je ostvario domaći klub MCK Kvarner-Matulji ispred MK Istra Poreč i MK Gajs tim.

Matulji – Posljednja utrka Prvenstva Hrvatske u Supermotu i skuterima održala se na parkiralištu automotodroma Grobnik u organizaciji MCK Kvarner-Matulji. Ispred gotovo 1000 gledatelja, 1. Velika Nagrada Kvarnera, koja se bodovala za Prvenstvo Hrvatske te Alpe Adria kup, je završena, a rezultati su sljedeći.

Domaći klub MCK Kvarner-Matulji je ostvario najbolje rezultate gdje je Saša Matušić (Aprilia) odnio pobjedu u klasi S1 i ostvario ukupnu pobjedu za prvenstvo Hrvatske i Alpe Adria kupu ispred Dejana Opeta (MK Istra Poreč) i Luke Sadrića (MK Gajs Tim) klasi S Open, pobjedu je ostvario Jurica Cebović, član MK Istra Poreč, ispred Luke Matušića i Dragana Mudrinića, koji su članovi MCK Kvarner-Matulji. Ekipnu pobjedu je ostvario domaći klub MCK Kvarner-Matulji ispred MK Istra Poreč i MK Gajs tim.

U klasi KUP HMS (AMATER), pobijedio je Mario Barić iz MCK Petrinja, 2. mjesto je osvojio Daniel Trutanić, a 3. je bio Bruno Platužić.

Kod Prvenstva Hrvatske u skuterima, pobjedu u klasi Open je odnio Danijel Turković (OMTK Karlovac), u klasi 50 Stefano Blažić, dok je u klasi 70 bilo malo zanimljivije. Pobijedio je Aleks Ugrin, pratio ga je Mateo Topić, a treći je bio Denis Starčić.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!