Medni poljubac povodom Valentinova @ Rijeka

pcele

– Organizirana će biti i prigodna prodaja ekološkog meda, pa ovim putem pozivamo ljubitelje meda i pčelarstva da nam se pridruže, napomenuo je Branko Vidmar, predsjednik udruge ‘’Biopčela“ iz Rijeke.

Rijeka – Udruga za promociju i primjenu pčelarske ekološke etike ”Biopčela“ iz Rijeke na dan Svetog Valentina, 14. veljače 2014., u vremenu od 11 do 19 sati u holu i dvorani palače Euroherc (Riva 8) organizira ”Medni poljubac“ .

Nakon otvorenja u 11,00 sati slijedi degustacija medova iz Primorsko goranske županije nagrađenih na natjecanju ”Zlatno ulište“. Promovirat će se i pobjednik toga natjecanja, gospodin Mirko Almaši iz Omišlja. U 17,00 sati će biti edukativno predavanje ”Apiterapija – liječenje pčelinjim otrovom“, koje će održati prim.mr.sc.dr.med. Josip Lončar, obiteljski liječnik iz Bjelovara. Organizirana će biti i prigodna prodaja ekološkog meda, pa ovim putem pozivamo ljubitelje meda i pčelarstva da nam se pridruže, napomenuo je Branko Vidmar, predsjednik udruge ‘’Biopčela“ iz Rijeke.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!