ERSTE AD

Međunarodni turnir “Dobri dupin“ : ZPK pobjednik, Opatijci drugi

Arhiva Liburnija.net: Kadeti u akciji...

Na turniru je sudjelovalo pet ekipa, a Opatijci su zabilježili tri uvjerljive pobjede te jedan poraz i to u posljednjem kolu protiv ZPK-a, u utakmici koja je direktno odlučivala o pobjedniku.

Mali Lošinj – Kadeti Vaterpolo kluba Opatija osvojili su drugo mjesto na devetom izdanju međunarodnog turnira “Dobri dupin“ koji se u organizaciji Vaterpolo kluba Lošinj odigrao u Malom Lošinju od 20. – 22.06.

Na turniru je sudjelovalo pet ekipa, a Opatijci su zabilježili tri uvjerljive pobjede te jedan poraz i to u posljednjem kolu protiv ZPK-a, u utakmici koja je direktno odlučivala o pobjedniku. Sraz dvaju do tada neporaženih momčadi obilovao je uzbuđenjima koja su kulminirala u posljednjih petnaestak sekundi zadnje četvrtine kada najprije suci pri rezultatu 7 : 6 za Zagrepčane isključuju igrača ZPK Prtenjaču koji ne izlazi u prostor predviđen za isključene igrače već nastavlja igru te zarađuje dodatnu kaznu odnosno peterac.

Siguran realizator najstrože kazne sedam sekundi prije kraja bio je Brubnjak, i kada su već svi očekivali podjelu bodova ukazao se Pavlinić i udarcem preko pola igrališta, u posljednjoj sekundi, donio pobjedu svojoj ekipi.

Ističemo odličnu organizaciju domaćina te im se još jednom zahvaljujemo na gostoprimstvu.

Rezultati :
1.kolo
Opatija : Siscia 22 : 4
( 6 : 2, 6 : 1, 5 : 0, 5 : 1 )

2.kolo
Lošinj : Opatija 6 : 9
( 1 : 3, 2 : 0, 2 : 1, 1 : 5 )

4.kolo
Opatija : MGFSO Moskva 13 : 3
( 5 : 0, 1 : 1, 3 : 1, 4 : 1 )

5.kolo
ZPK : Opatija 8 : 7
( 3 : 1, 1 : 1, 2 : 1, 2 : 4 )

Najbolji vratar : Petar Lozančić ( Lošinj )
Najbolji igrač : Denis Vragović ( ZPK )
Najbolji strijelac : Tin Brubnjak ( Opatija )

Sastav : K. Škorić, Latin, Tončić, Šimac, Babić, V. Škorić, Grubješić, Brubnjak, Fućak, Ivanković, Milolaža, Brnečić, Škarpa
Trener : Željko Šimac

Danijel Liber / Liburnija.net

error: Content is protected !!