Međužupanijsko prvenstvo U – 13: Uvjerljivi Primorjaši

vaterpolo33Volosko – U derbi utakmici međužupanijskog prvenstva koja je direktno odlučivala o prvome mjestu mlađi kadeti Primorja EB pokazali su svoju superiornost te su visokim rezultatom savladali mlade opatijske vaterpoliste.
Od samog početka se vidjelo da je Primorje kompletnima i bolja ekipa sa puno više iskustva u čijim redovima igraju odlični igrači kao što su David Peculić i Frane Valković koji su postigli polovicu golova za svoju momčad. Opatijci koji su, uz to što su puno mlađi od svojih suparnika, bili i oslabljeni neigranjem Marka Blažića pokušavali su nešto napraviti preko svojih najboljih pojedinaca Radetića, Popovića i Paradžika međutim sve njihove napore u napadu lagano su zaustavljali protivnički igrači nakon čega su brzim kontranapadima dolazili sami ispred nemoćnog vratara Čubranića.
Sam podatak da su Opatijci svoj prvi gol postigli tek u trećoj četvrtini dovoljno govori o njihovoj nemoći u napadačkim akcijama.
Međutim, valja uzeti u obzir da je većini opatijskih dječaka ovo prvo prvenstvo u njihovoj karijeri tako da ih ipak treba pohvaliti za dosadašnje rezultate kojima su pokazali da se na njih u budućnosti može ozbiljno računati.
Do kraja prvenstva Opatijcima preostaje odigrati još tri utakmice u kojima valja pokušati pobijediti kako bi se zadržalo odlično drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici.
Bazen Kantrida
Sudac : Duje Čipčić
Opatija : Primorje EB
3 : 16 ( 0 : 2,0 : 5,2 : 5,1 : 4 )

Opatija : Fran Čubranić, Josip Paradžik 1, Kristian Tončić, Ivan Popović, Niko Krainer, Dino Žigulić, David Stefanović, Tin Brubnjak, Ivo Radetić 2, Janko Jardas, Leopold Sušanj, Josip Bernetić
Trener : Krešimir Turina
Primorje EB : Dino Host, Mauro Matešković 1, Borna Milić 2, Viktor Babić 1, Frane Valković 4, Erik Cetina, Dario Biščević 3, Marko Ljuština, David Peculić 4, Toni Arih 1, Tin Petrić, Jakov Kren, Stefan Lončar
Trener : Boban Voštić
Danijel Liber

error: Content is protected !!