Mia Negovetić i Maratonovih 11 ove srijede na Trsatskoj gradini

Radi se o zabavnom glazbeno scenskom djelu i završnoj produkciji Studio Maraton tečajeva koji od jeseni 2019. postaju YAMAHA MUSIC SCHOOL

Rijeka – Ljeto na Gradini će ove srijede, 10. srpnja ugostiti zanimljivu glazbeno – scensku priču pod nazivom Maratonovih 11. Radi se o zabavnom glazbeno scenskom djelu i završnoj produkciji Studio Maraton tečajeva koji od jeseni 2019. postaju YAMAHA MUSIC SCHOOL (!). Nastavak je to prošlogodišnje uspješne predstave Maratonovih 10, održane povodom 10 godina Studio Maraton tečajeva u Centru Zamet. U glavnoj je ulozi Mia Negovetić i još pedesetak polaznika Studija Maraton 2019. te članova Maraton banda i Čička Muzička.

Polaznike će do cilja voditi njihovi mentori te autor scenarija Olja Dešić, koji također i režira, Olivera Baljak koja priprema mlade glumce te koreografkinja Martina Hrlić Rogić, dok je kostimografiju i scenografiju dizajnirala i izradila Altea Perić.

U predstavi pjevaju, glume, sviraju i plešu svi uzrasti i smjerovi Studija Maraton, a posebna gošća bit će Vanessa Jakac. Više od pedeset polaznika u raznim ulogama osvojit će Gradinu i ispričati kako je to Baba Đemfiks (Mia Negovetić) postala tako isfrustrirana i nemoguća, kako je dospjela u zatvor, što sanja? Radnja je smještena u doba grofova koji su vladali Gradinom, jer Baba Đemfiks je nekad bila – princeza? Hm. No, vidjet ćete i sami.

Ulaz za posjetitelje otvara se u 20.30 h, a početak je zakazan za 21.30 h. Ulaznice se po cijeni od 60 kn u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te online – putem sustava mojekarte.hr i rijekamarketplace.com, dok će na dan izvedbe cijena ulaznica biti 70 kn.

error: Content is protected !!