FOTO: MIK 2014. – Mirjana Bobuš najuspješnija u Kastvu

MIK 2014. - Mirjana Bobuš i Antonio Krištofić - najbolji po mišljenju kastavske publike...

MIK 2014. – Mirjana Bobuš i Antonio Krištofić – najbolji po mišljenju kastavske publike…

U ukupnom plasmanu ponovno vodi Mirjana Bobuš sa 155 bodova, druga je Gina Picinić sa 148, dok se na treće mjesto vratio Antonio Krištofić sa 117 bodova. Fotogaleriju s MIK-a u Kastvu, koju je snimio Borna Ćuk, pogledajte na ovom linku

Kastav – Kiša je dobrano okupala naše krajeve, ali MIK ne može zaustaviti ništa, pa je tako sedma festivalska večer održana u Kastvu. Doduše, ne na Crekvini kako je planirano, no posebno je priređena sportska dvorana itekako dostojno zamijenila prvotno planirano mjesto događanja. Kastav je karavanu dočekao uz vesele zvuke Pusnog odbora Jurčići, plesače iz “Grada kulture” te domjenak koji je itekako zadovoljio nepca veselih sudionika festivala. Plesalo se i pjevalo zajedno s domaćinima.

mik_2014_kastav_mirjana_bobus_antonio_kristofic (1)

Ispunjena dvorana, posebno izrađena scenografija i odlično raspoloženje obilježili su kastavsku festivalsku večer, a publika je najviše glasova (169) dodijelila Mirjani Bobuš i skladbi “Molitva za te”, drugi je bio Antonio Krištofić sa skladbom “Va mojen kraje već jesen diši” i sa 158 glasova, dok su treće mjesto osvojili Vivien Galetta i Voljen Grbac sa skladbom “Sagdi pojdi” i sa 98 glasova.

U ukupnom plasmanu ponovno vodi Mirjana Bobuš sa 155 bodova, druga je Gina Picinić sa 148, dok se na treće mjesto vratio Antonio Krištofić sa 117 bodova.

Nakon Kastva, MIK će sutra doživjeti svoju svečanu retrospektivu, a završna večer održat će se u petak, u HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci, kada ćemo doznati ukupnog pobjednika ovogodišnjeg svečarskog izdanja festivala.

Fotogaleriju s MIK-a u Kastvu, koju je snimio Borna Ćuk, pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net
Foto: Borna Ćuk

error: Content is protected !!