Miramar donirao 9.000 kuna Dječjoj bolnici @ Kantrida

Iznos od 9.000 kuna prikupljen je na humanitarnoj tomboli koju je hotel Miramar organizirao povodom novogodišnjeg dočeka, a predale su ga jučer predstavnice hotela Miramar Sanja Valentić i Liliana Stipanić.

Kantrida – Hotel Miramar je ove godine prvi puta organizirao doček Nove godine za svoje goste i za tu priliku pripremio bogat zabavni program, u sklopu kojega je bila organizirana i tombola, uz naznaku da se ovim putem prikupljena sredstva namjeravaju donirati Odjelu pedijatrije Dječje bolnice Kantrida.

– Gosti su jako dobro prihvatili tu ideju humanitarne tombole i svih 600 listića rasprodali smo prije podneva na Staru godinu. Nije bilo teško odlučiti gdje će ići donacija, jer veliki broj djelatnika ima malu djecu, stoga smo često u ovoj bolnici i znamo da im svaka kuna dobro dođe. Hotel Miramar prvi puta je organizirao doček Nove godine za svoje goste, a planiramo to ponoviti i iduće godine, pa čak i produžiti rad hotela na vrijeme karnevala, kako bismo našim posjetiteljima predstavili to bogatstvo tradicije, kazala je zamjenica direktorice hotela Miramar Liliana Stipanić. Prikupljeni iznos od 9.000 kuna predan je jučer v.d. predstojnika Klinike za pedijatriju Dječje bolnice Kantrida dr. Goranu Palčevskom.

– Zahvaljujem se djelatnicima hotela Miramar, bila je to zaista neočekivana donacija. Najveći dio sredstava iskoristit ćemo za nabavku infuzijske pumpe, koja služi za bolje doziranje lijekova, posebice kod pacijenata koji primaju veću količinu lijekova putem infuzije, kazao je dr. Palčevski.

Hotel Miramar je tijekom proteklih božićnih i novogodišnjih blagdana poklonio opatijskim građanima dva koncerta koji su se održali prije podne pred gradskom tržnicom, a navečer u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner.

Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!