ERSTE AD

Miroljubiv malonogometni derbi @ Gorovo

nogomet_sm…utakmica je završila neriješenim rezultatom 4-4. što je velik uspjeh za opatijski klub…
…do boda uz podršku navijača i nastup Opatijskih mažoretkinja…

Opatija – Malonogometni klub ”Gorovo” susreo se u derbiju kola Druge malonogometne lige s favoritom iz Otočca, a pozitivan rezultat Opatijci su uspijeli “iščupati” u posljednjim sekundama utakmice. Strijelci za MNK Gorovo bili su: Tomislav Petričić, Branko Kovačević, Robert Bagić i u zadnjoj minuti za 4 – 4 zabio je Ivan Tomić.
– Utakmica je završila rezultatom 4 – 4, što je ogroman uspjeh našeg kluba jer je protivnik, MNK Otočac prvi favorit za osvajanje naslova. Prošlogodišnji viceprvaci u svojim redovima imaju nekoliko profesionalaca, dok naši igrači još uvijek plaćaju članarine. Zadovoljni smo solidnim odazivom, oko stotinjak gledatelja bodrilo je našu ekipu do velikog uspjeha, a posebno mogu istaknuti glasnu podršku navijačke skupine ”Pešekani Opatija”, kazao je organizator Domagoj Tramontana
Naglasio je da se klub financira isključivo iz vlastitih sredstava prvenstveno članarinama i donacijama članova kluba.
– Pomoć smo tražili od Gradonačelnika i od Savjeta mladih, ali nam nisu bili u mogućnosti financijski pomoći. Nadamo se da ćemo uspjeti pronaći ponekog sponzora kako bismo mogli izdržati prvu sezonu, jer je financijska situacija u klubu vrlo teška. Igrački kadar nam je odličan, organizacijski smo na najvišem nivou u ovom dijelu države, samo nam je problem financiranje naših aktivnosti, rekao je Tramontana.
Uz podršku navijača, opatijski su malonogometaši imali i potporu još jednog uspješnog domaćeg kolektiva – Opatijske mažoretkinje otvorile su prvi nastup kluba pred domaćom publikom te publiku zabavljale na poluvremenu.
– Najvažnije je da je sve prošlo kako treba i da smo se pokazali pravim domaćinima. Mislim da je ovo bila prijelomna točka za naš klub, prvenstveno mislim na dobru atmosferu u ekipi, na zadovoljstvo publike i u konačnici na imidž kluba.” rekao je predsjednik Izvršnog odbora prof. Igor Eterović.
Davor Žic / Liburnija.net
Vezane vijesti:
MNK Gorovo vs. MNK Otočac @ Gorovo

error: Content is protected !!