Mjesec ljubavi donosi uzbudljive tretmane i iznenađenja za dvoje – Atraktivna veljača u Thalasso Wellness Centru Opatija

Arhiva

Tako se po cijeni od 250 kuna nudi „Valentinovo dnevna karta“ koja omogućuje korištenja bazena, jacuzzia, fitnessa i Spa Relax zone za dvoje, dok masaža svijećama za dvoje „San Valentino“ u luksuznoj sobi stoji 400 kuna.

Opatija – Thalasso Wellness Centar Opatija pripremila je za parove brojne užitke i iznenađenja tijekom veljače, mjeseca ljubavi. Tako se po cijeni od 250 kuna nudi „Valentinovo dnevna karta“ koja omogućuje korištenja bazena, jacuzzia, fitnessa i Spa Relax zone za dvoje, dok masaža svijećama za dvoje „San Valentino“ u luksuznoj sobi stoji 400 kuna. U ponudi je i paket „San Valentino Relax“ koji omogućuje korištenje Spa Relax Zone te piling i masažu cijelog tijela svijećama po cijeni od 320 kuna, kao i paket „San Valentino“ koji po cijeni omogućuje korištenje Spa Relax Zone i tretman „Diego dalla Palma“ koji pomaže u borbi s masnim naslagama i oblikuje profil tijela.

Više informacija potražite na informativnom telefonu 051/202-855 ili web adresi www.thalasso-wellness.hr, a ponudu provjerite u letku u nastavku.

Promo / PodUčkun.net

error: Content is protected !!