Mjesni odbori Centar i Ičići darivali svoje mališane i omogućili im druženje s Djedom Mrazom i Svetim Nikolom @ Opatija

Atraktivno druženje s Djedom Božićnjakom MO Centar održano je u prigodno uređenom prostoru novootvorenog restorana Veranda, a priliku da veselom djedici ispriča svoje blagdanske želje i napravi fotografiju za uspomenu u društvu Djeda Mraza i vilenjaka dobilo je 24 mališana. U Ičićima se sa Sv. Nikolom družilo 90 djece do 9 godina.

Opatija, Ičići – Darivanje mališana u predblagdansko vrijeme običaj je koji njeguje sve više mjesnih odbora na području Opatije, a tu tradiciju proteklih su dana ispunili i u Mjesnom odboru Centar te Mjesnom odboru Ičići.

Atraktivno druženje s Djedom Božićnjakom MO Centar održano je u prigodno uređenom prostoru novootvorenog restorana Veranda, a priliku da veselom djedici ispriča svoje blagdanske želje i napravi fotografiju za uspomenu u društvu Djeda Mraza i vilenjaka dobilo je 24 mališana. Svi oni dobili su i vrijedne čokoladne poklone koji će im zasigurno zasladiti čekanje do Božića…

Nedavno je darivanje mališana održano i u Mjesnom odbori Ičići gdje je održano tradicionalno druženje sa Svetim Nikolom koje je okupilo 90 djece do devet godina starosti. Bila je to jubilarna, 10. godina da omiljeni svetad dolazi u Ičiće, jer podjela darova pokrenuta je 2008. godine s glavnim ciljem da se ičićanska djeca međusobno upoznaju i druže barem toga dana.

D. Ž. / PodUčkun.net