Mjuzikl za djecu ‘Mi o vuku’ ove nedjelje u centru Gervais

Ovaj mjuzikl s dvoje razigranih glumaca, Bojanom Jambrošićem i Manuelom Svorcan, baca novo svjetlo na poznate priče i, samim time, kod djece potiče kreativnost, ali i toleranciju te osjećaj za pravdu.

Opatija – Mjuzikl za djecu ‘Mi o vuku’ B GLAD Produkcije iz Zagreba održat će se ove nedjelje, 17. studenog s početkom u 11 sati u centar Gervais.

Je li zli vuk zaista pojeo bakicu, tri praščića i sedam kozlića? Ili je Crvenkapica malo previše pod utjecajem Facebooka, Instagrama i televizije? Što je u stvari prava istina u svim pričama o vuku doznat će se kad se Crvenkapica i Vuk napokon sretnu licem u lice! I to uz obilje smijeha, zaraznih glazbenih brojeva i poučnih trenutaka. Mjuzikl za djecu „Mi o vuku“ na potpuno nov i kreativan način pristupa poznatim bajkama koje stavlja u suvremene okvire u kojima su ljudi bombardirani kojekakvim informacijama s reklama i društvenih mreža. Trendovi suvremenih tehnologija danas ukazuju na jednu važnu stvar koju nerijetko ignoriraju i odrasli i djeca, a to je – kritičko razmišljanje, poručili su organizatori.

Ovaj mjuzikl s dvoje razigranih glumaca, Bojanom Jambrošićem i Manuelom Svorcan, baca novo svjetlo na poznate priče i, samim time, kod djece potiče kreativnost, ali i toleranciju te osjećaj za pravdu.

U ovoj originalnoj glazbenoj predstavi djeca će naučiti vrijednost prijateljstva, povjerenja i važnost osobnog kontakta i komunikacije spram komunikacije društvenim mrežama. Hoće li se Vuk i Crvenkapica na kraju pomiriti? Mogu li ljuti neprijatelji postati prijatelji i može li ih spojiti ljubav prema glazbi i plesu? Dođite i pogledajte u mjuziklu „Mi o vuku“, dodali su organizatori.

Predstava je namijenjena uzrastu od 3 godine do nižih razreda osnovne škole. Cijena ulaznice iznosi 30 kuna, a mogu se kupiti na prodajnim mjestima Festivala Opatija i sustava Mojekarte.hr te online na www.mojekarte.hr. Na dan predstave, blagajna u prizemlju centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka, od 10 sati.

error: Content is protected !!