Mlada karatistica Natali Badjuk proglašena je Kastavkom mjeseca studenog @ Kastav

Natali Badjuk

Natali Badjuk

Ova mlada karatistica je 2013. godine proglašena za najbolju sportašicu Grada Kastva, a kao sportskog uzora ističe svog trenera Alena Zamlića.

Kastav – Natali Badjuk, mlada karatistica Karate kluba Kastav koja već godinama ostvaruje zapažene rezultate na natjecanjima, proglašena je Kastavkom mjeseca studenog. Natali, koja je na prijelazu iz kategorije mlađih kadetkinja u kategoriju kadetkinja, u studenom je na Međunarodnom turniru Eurocup Istria 2015. slavila u obje kategorije, jednako kao i na Grobničan kupu. Svoju dobru formu nastavila je i početkom prosinca gdje je na Prvenstvu Hrvatske za kadetkinje osvojila broncu.

natali_badjuk  (2)

Natali Badjuk posljednjih osam godina trenira u karate klubu Kastav pod stručnim vodstvom Alena i Vojmira Zamlića. Vlasnica je ljubičastog pojasa i brojnih priznanja, medalja i pehara. Na natjecanjima u studenom penjala se samo na najviše stepenice pobjedničkog postolja. Na Međunarodnom turniru Eurocup Istria 2015. slavila je u kategoriji mlađih kadetkinja (+55 kg) te kategoriji kadetkinja (+54 kg). Na turniru Grobničan kup također je slavila u obje pojedinačne kategorije, te je osvojila i ekipnu zlatnu medalju. Temeljem svojih uspjeha ostvarila je izravan plasman na Prvenstvo Hrvatske za kadetkinje koje se održalo početkom prosinca. Natali je nastupila kao najmlađa u kategoriji, te između 22 natjecateljice osvojila brončanu medalju. Ova mlada karatistica je 2013. godine proglašena za najbolju sportašicu Grada Kastva, a kao sportskog uzora ističe svog trenera Alena Zamlića.

Za dosadašnje rezultate, kao i one buduće zaslužni su prema riječima Natali talent, volja, redovan rad i disciplina te podrška trenera. Bez obzira na treninge 5 puta tjedno i česta natjecanja vikendima, Natali je vrijedna učenica 8.a razreda i prolazi s odličnim uspjehom. Pored karatea, velika ljubav joj je i ples, kojim se zbog gustog rasporeda ne uspijeva ozbiljnije baviti.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!