Mladenci ne propustite Sajam vjenčanja u Opatiji!

U subotu, 23. studenoga, u 17.30 sati na gala modnoj reviji nacionalni projekt „Želimo vježbati vid!“ podržat će i brojne poznate osobe poput Danijele Gračan, Martine Majerle, Vedrane Linardić, Jelene Urukalo Murina, Ivane Paris, Majde Šušelj Tare, Plesne skupine RiS dance centar Ivone Brnelić te ostalih gostiju iznenađenja.

Opatija – Sezona sajmova vjenčanja otvara se 23. i 24. studenoga u dvorani “Marino Cvetković”.

– Pozivamo sve buduće mladence i ljubitelje vjenčanja da dođu na jubilarni 20. Sajam vjenčanja u Opatiji, jer dva dana događanja začinjeni su modnim revijama, druženjem s poznatim osobama, promocijama i radionicama, ali i dobrim idejama i pozitivnom energijom, što je najbolji uvod u novu sezonu vjenčanja, i to u jednom od najromantičnijih gradova Europe. Novi trendovi osim popularizacije destinacijskih i elopement vjenčanja, ukazuju na to da su popularni luksuz, raskošno cvijeće, impresivni stolovi te moda inspirirana kraljevskim vjenčanjima. A trendove kreiraju profesionalci osluškujući, mjereći i predviđajući, a na svakome je paru da otkrije detalje i stil koji kao da su krojeni baš za njihovo vjenčanje, poručili su organizatori iz tvrtke Adria Media Zagreb d.o.o.

Također, poznata riječka spisateljica Ivana Grabar i ove će godine voditi zanimljiv kviz „Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?“, putem kojeg će budući mladenci imati priliku osvojiti vrijedne nagrade. Dok će plesni virtuoz Elio Bašan sa svojim timom pokazati prve plesne korake. Sajam vjenčanja i ove će godine podržati nacionalni projekt “Želimo vježbati vid” kojim se želi podići svijesti o problematici slabovidne djece u Hrvatskoj. Sudjelovanjem u dobrotvornoj tomboli svaki posjetitelj može osvojiti vrijedne nagrade, ali prije svega pomoći djeci s poteškoćama s vidom, kao i njihovim roditeljima.

— U subotu, 23. studenoga, u 17.30 sati na gala modnoj reviji nacionalni projekt „Želimo vježbati vid!“ podržat će i brojne poznate osobe poput Danijele Gračan, Martine Majerle, Vedrane Linardić, Jelene Urukalo Murina, Ivane Paris, Majde Šušelj Tare, Plesne skupine RiS dance centar Ivone Brnelić te ostalih gostiju iznenađenja. Voditelj modnih revija je Neno Pavinčić. Koliko su vjenčanja u trendu potvrđuje i  Sonja Kovač, cover star Story vjenčanja, koja je uljepšala vizualni identitet ovogodišnjeg događanja. Dragi mladenci, inspirirajte se ponudom izlagača, idejama i novim trendovima osigurajte si brojne popuste i pogodnosti koje nude izlagači te uživajte u organizaciji vjenčanja. Ulaz na sajam je slobodan, a više informacija možete pronaći na vjencanja.story.hr, poručili su organizatori.

Program:
Subota 23. studenoga
10.00 Otvaranje sajma
12.00 Modna revija
13.00 Degustacija slastica
13.30 Plesna radionica plesne škole Dansel
by Elio Bašan
15.45 KVIZ: Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo? by Ivana Grabar, Pink Pen
17.30 Gala modna revija
20.00 Zatvaranje sajma

Nedjelja 24. studenoga
10.00 Otvaranje sajma
12.00 Modna revija
13.00 Degustacija slastica
15.30 Cvjetna radionica
16.30 Make-up & hair radionica – IBeauty studio by Iva Berišić i Studio Divus VS
17.00 Modna revija
19.00 Zatvaranje sajma

error: Content is protected !!