Mladi rokeri samo dva prsta do neba (Rock de Leprinejšn)

Rock de Leprinejšn

Rock de Leprinejšn

Veprinac – Sirovi zvukovi, oštri ritmovi sa tekstovima koji nikoga ne štede kratak je opis svirke mladih alter bendova koji su u petak 12. lipnja uspjeli dignut na noge cijelo zaleđe Opatije.
Bilo je tu šarolikog pučanstva, od onih koji za muziku dišu, do onih koji su iz čiste znatiželje došli provjeriti kako će jedna seoska fešta proći bez “potresujke”.Već nakon prvih taktova koje su zaprašili “Tandemi prošlog sjećanja”,kad se ekipa skupila ispred bine i zapjevala, postalo je svima jasno da “Rock de Leprinejšn” definitivno ima perspektivu i da u Opatiji i njenoj okolici ima publike koja će to podržat.
Ove godine je na festivalu nastupilo 9 bendova i to su redom:Tandemi prošlog sjećanja (Opatija), Centralni komitet Duško (Rijeka), SIDA (Pazin), Burning Nicolla (Opatija), Diamond Dust (Rijeka), Negativna orijentacija (Rijeka), Carmina puttana (Opatija), The Windfuckers (Veprinac) i za kraj odlični ska-punk bend Cirkus (Poreč).
Moram reći da je “udruga mladih” kao organizator jako zadovoljna sa cjelokupnim događajem od masovnosti publike, od bendova i posebno moram naglasit korektnost lokalnog stanovništva što su imali razumijevanja i trpjeli nas do ranih jutarnjih sati. Na kraju bi se zahvalio svim sponzorima, svoj vrijednoj ekipi iz same organizacije i pozvao sve ljude da dođu druge godine u isto vrijeme (drugi vikend u lipnju) na isto mjesto, a mi ćemo se potrudit da sve bude još bolje, još jače i još žešće. Živjeli….
Zoran Kik

error: Content is protected !!