MNK Gorovo: Četvrta pobjeda u nizu

Liburnija.net: Ekipa MNK Gorovo


Ekipa Gorova, s maksimalnim učinkom u 2012. godini završava drugi dio sezone na drugom mjestu, a za sam finiš ove sezone najavljuju napad na vrh tablice.
Opatija – U skladu s najavama, ekipa Gorova uvjerljivo je svladala fenjeraša iz Otočca s visokih 6-1, iako je bilo znatno teže nego što su očekivali. Utakmicu je riješio Tomislav Petričić s dva pogotka u prvom poluvremenu iz individualnih akcija.
Najbolja obrana u ligi predvođena sa starim liscima Brajkovićem i Šerifijem i u ovoj je utakmici funkcionirala besprijekorno te smo prvi gol nakon 100 minuta primili početkom drugog poluvremena izvrsnim udarcem Marka Matajije koji odsjeda iza debitanta Alena Vukića koji je na poluvremenu zamijenio prvog vratara Morena Milenkovića. No, nismo se dali iznenaditi i u 33. minuti pouzdani Mažuran sprema u mrežu loptu koju mu je Brajković servirao na drugoj stativi. Zatim su protivnici uveli golmana igrača, što se pokazalo potpunim promašajem i u njihovoj je mreži odsjelo još 3 lopte za konačni rezultat utakmice, kazao nam je Domagoj Tramontana.
Gosti su iznenadili čvrstoćom u obrani iza koje je sjedio izvrsni vratar Vedran Brajković i moramo konstatirati da su nezasluženo u ovoj sezoni osvojili samo 2 boda.
– Iako nismo igrali atraktivno kao inače, moramo pohvaliti Tomislava Petričića koji je podsjetio na stare dane i s 3 gola riješio pitanje pobjednika te bio službeno proglašen igračem utakmice. S maksimalnim učinkom u 2012. godini završavamo drugi dio sezone na drugom mjestu i u finišu ove sezone krećemo iznimno motivirani za napad na vrh, dodao je Domagoj Tramontana.
MNK GOROVO – MNK OTOČAC: 6 – 1 (2-0)
Dvorana Gorovo u Opatiji
SUCI: Zoran Vasiljević (Pula) i Leonid Manojlovski (Pula)
DELEGAT: Davor Tkalac (Šmrika)
MJERITELJ VREMENA: Ivano Karlić (Opatija)
STRIJELCI: 1-0 Petričić, 2-0 Petričić, 2-1 Mataija, 3-1 Mažuran, 4-1 Petričić, 5-1 Cianci, 6-1 Šerifi
KARTONI: Šerifi (žuti)

MNK GOROVO: Milenković, Živulić, Mažuran, Brajković, Krnjatić, Šerifi, Smolčić, Cianci, Petričić, Vukić
MNK OTOČAC: Brajković, Mataija, Vidaković, Malčić, Radončić, M. Anić, Žubrinić, Grahovac, Banić, Krznarić, D. Anić, Miškulin
Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!