MNK Gorovo: Kadeti izborili završnicu Prvenstva Hrvatske

...ilustracija...

…ilustracija…

Opatijci su u svom pohodu na drugo mjesto ostvarili četiri pobjede, dvije protiv MNK Potpićan 98 ADT i MNK Kastav te su dva puta morali stisnuti ruke ovogodišnjem prvoplasiranom MNK Otočac.

Opatija – Kadeti Malonogometnog kluba Gorovo osvojili su drugo mjesto u konačnom poretku 1. Hrvatske malonogometne lige – zapadne skupine. Time su se kvalificirali na završni turnir Prvenstva Hrvatske u futsalu koji bi se trebao održati krajem travnja.

– Lokacija još nije poznata budući da je natječaj za organizaciju još u tijeku. Opatijci su u svom pohodu na drugo mjesto ostvarili četiri pobjede, dvije protiv MNK Potpićan 98 ADT i MNK Kastav te su dva puta morali stisnuti ruke ovogodišnjem prvoplasiranom MNK Otočac. Naši dečki odlično su odigrali turnir, pokazali neviđenu taktičku zrelost i pobjednički mentalitet. Pod vodstvom trojice trenera: Alena Kaligarića, Maria Kovčalije i Domagoja Tramontane te pomoćnikom Francom Unijem marljivo su radili nekoliko mjeseci te je trud urodio plodom. Na državom prvenstvu očekujemo da dostojno predstave naš klub i grad Opatiju te da ostvare još bolji rezultat. Ekipa je odigrala u sastavu: Alen Beganović, Karlo Bezinović, Antonio Rogić, Luka Rosandić, Ardian Kryeziu, Fran Orešković, Luka Trdić, Dominik Božičić (C), Patrik Vidmar, Marko Škarica, Ivan Brkić, Kristian Kolaj i Danijel Matijević dok zbog ozljeda nisu nastupili Sven Pobar, Borna Paro i Filip Durbić, poručili su iz MNK Gorovo.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!