MNK Gorovo: Klupsko odmjeravanje snaga @ Opatija

Liburnija.net: Juniori MNK Gorovo @ Opatija

Liburnija.net: Juniori MNK Gorovo @ Opatija


Početkom drugog dijela mladi Mateo Frolja smanjuje na 4-2, te pokazuje veliki talent kojeg je zamijetio i trener prve ekipe Gibičar i po svemu sudeći će iduću polusezonu igrati u seniorskoj ekipi.
Opatija – Prošlog petka, 13. siječnja, u dvorani Gorovo u Opatiji odigrana je prijateljska utakmica između ekipe MNK Gorovo U21, sastavljene od igrača rođenih 1992. godine i ekipe MNK Gorovo JUNIORI za koje su igrali dečki rođeni 1993., 1994. i 1995.
Utakmica je poslužila kao uvertira skorašnjem juniorskom prvenstvu u malom nogometu, te je po svemu sudeći opravdala očekivanja. Stariji dečki pobijedili su s 6 – 2, no rezultat je trebao biti manji zbog činjenice da se zadnja minuta nepotrebno produžila štopanjem vremena, te je u zadnjim trenucima Diego Katavić zabio za 6-2 i taj se gol, zbog strijelca, jednostavno nije mogao poništiti.
Poveli su juniori, Mario Smolčić odličnim udarcem iskosa sa 7-8 metara matirao je nemoćnog Milenkovića, te je prvih 10 min utakmice prošlo u dominaciji juniora, no ulaskom Ciancija i Rukavine mijenja se situacija na terenu i ubrzo s 4 gola U21 rješava pitanje pobjednika.
Početkom drugog dijela mladi Mateo Frolja smanjuje na 4-2, te pokazuje veliki talent kojeg je zamijetio i trener prve ekipe Gibičar i po svemu sudeći će iduću polusezonu igrati u seniorskoj ekipi.
Od pobjednika valja istaknuti strijelce dvaju pogodaka Kristiana Ciancija i Karla Ćutića te povratnika na terene Krunu Rukavinu koji je strijelac bio jednom. Osim Smolčića i Frolje, istaknutu je ulogu imao Andrej Gačanin koji je nekoliko puta mogao matirati Milenkovića, no falilo je mirnoće u završnici. Juniori su bili hendikepirani izostankom važnih karika: Luke Mužića zbog fakultetskih obveza i Marka Francetića koji zbog obiteljskih obaveza nije mogao prisustvovati utakmici. I bez njih ostavili su odličan dojam, pogotovo prva četvorka koja je na mahove bila bolja od iskusnijih protivnika.
REZULTAT: 6-2 (4-1)
STRIJELCI: 0-1 Smolčić, 1-1 Ćutić, 2-1 Cianci, 3-1 Ćutić, 4-1 Cianci, 4-2 Frolja, 5-2 Rukavina, 6-2 Katavić
SUDAC: Alen Bošnjak (Kastav)
MJERAČ VREMENA: Diego Barak i Luka Jurčec (oba Opatija)
MNK GOROVO U21: Milenković, Ižak Sučić, Samardžija, Ćutić, Katavić, Rukavina, Cianci
MNK GOROVO – JUNIORI: M. Jakopović, Pejić, Frolja, Smolčić, Gačanin, L. Jakopović, Karlić, Šaina, Kovačević, Durbić, Zemanek
Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!