MNK Gorovo: Labinjani ipak prejaki

mnk_gorovo_albona_sm…ostaje samo žal za neosvojenim bodovima, ali se nadamo da ćemo protiv Kastva nadoknaditi propušteno…
…drugo poluvrijeme bilo je uspješnije za opatijsku momčad…

Opatija – Ekipa MNK-a Gorovo doživjela je poraz protiv favorita ovogodišnjeg natjecanja, i po mišljenju ekipe iz kluba – nisu razočarali. Naprotiv, bez dvojice standardnih prvotimaca (Cianci i Stojak) i s jednim debitantom (Šuker) zadali su protivnicima velike glavobolje.
Rezultat od 6 – 4 ipak je realnost, prvenstveno zbog neobjašnjivog pada koncentracije na kraju prvog djela.
– Počelo je odlično, poveli smo 0 – 1 s(p)retnom reakcijom Ivana Tomića koji zabija gol na pogrešno izbijanje Zahtile nakon slobodnog udarca kojeg izvodi Kiki Brajković. Preokret Labinjanima donose Bojkić i Hodžić lijepim golovima, no na polovici prvog djela Kiki Brajković iz kontre vraća nas u igru. Mlađahni Deni Samardžija skoro se pretvorio u junaka zapucavši snažno s 10 metara, lopta je bila iza Zahtile kojeg spašava vratnica. Zatim kreće “Blitz – krieg” Albone koja golovima Hodžića, Sandića i Dundare dolazi do rezultata od 5 – 2 kojim se odlazi na poluvrijeme, kazao nam je Domagoj Tramontana, ispred MNK Gorovo.
Drugo poluvrijeme bilo je uspješnije za opatijsku momčad.
– Najprije nas Tomić i Šuker, golovina u 23. i 25. minuti ekspresno vračaju u igru i 15 minuta se igra na nož – u egalu. Ravnopravno smo se nosili s papirnatim favoritima, Labinjanima koji već dvije sezone osvajaju našu ligu. nakon 15 minuta bespoštedne borbe, u 39. minuti najbolji pojedinac susreta Petar Sandić zabija za konačnih 6 – 4. Ostaje samo žal za neosvojenim bodovima, ali se nadamo da ćemo protiv Kastva za 10 dana nadoknaditi propušteno, dodao je Domagoj Tramontana.
SŠC MATE BLAŽINE LABIN
DELEGAT: Zorko Belac
SUCI: Sendi Soldatić i Klaudio Rude

MNK ALBONA – MNK GOROVO: 6 – 4
MNK ALBONA:
Zahtila, Sandić, Kurtić, Vokić, Hodžić, Dundara, Bojkić, Stević, Kovačević, Šumberac
Trener: Mesarić
MNK GOROVO: Milenković, Kirigin, Brajković, Samardžija, Zemanek, Mažuran, Šuker, Tomić, Širola
Trener: Gibičar
mnk_gorovo_albona
Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!