MNK Gorovo: Opatijci uspješniji u liburnijskom derbiju


Usprkos odličnim igrama i maksimalnom učinku u zadnjih 5 susreta, mrtva trka za prvaka 2. HMNL – zapad i dalje je u tijeku.
Opatija – U liburnijskom malonogometnom derbiju, odigranom prošle nedjelje, slavila je ekipa MNK Gorovo te je treći put za redom bila uspješnija od svojih rivala i prijatelja iz MNK Kastav.
– Nije to bila uvjerljiva predstava, kao do sada, ali najbolje momčadi jesu najbolje jer pobjeđuju i kad ne igraju dobro. Utakmicu smo kontrolirli od početka do kraja, a golove smo primili individualnim pogreškama. Izdvojili bismo zapažen nastup Kristiana Ciancija i dvostrukog strijelca Ivana Tomića dok je Moreno Milenković nastavio s odličnim predstavama i najavio kandidaturu za najboljeg golmana lige, kazao nam je Domagoj Tramontana ispred MNK Gorovo.
Usprkos odličnim igrama i maksimalnom učinku u zadnjih 5 susreta, mrtva trka za prvaka 2. HMNL – zapad i dalje je u tijeku.
– Za vodećim MNK Grobnik zaostajemo 6 bodova, ali i dalje postoje nade da se to u slijedećih 5 utakmica do kraja može nadoknaditi. U slijedećem kolu gostujemo kod fenjeraša MNK Otočac te ćemo nastojati nastaviti s dobrim rezultatima, dodao je Domagoj Tramontana.
MNK GOROVO – MNK KASTAV: 6 – 2 ( 4-1)
Dvorana SRC 3. maj u Rijeci
Nedjelja 25.3.2012.
SUCI: Sendi Soldatić (Potpićan) i Robi Stojaković (Lovran)
DELEGAT: Darko Štimac (Delnice)

STRIJELCI: 1-0 Brajković, 1-1 Vidović, 2-1 Tomić, 3-1 Cianci, 4-1 Samardžija, 4-2 Vidović, 5-2 Tomić, 6-2 Kirigin
KARTONI: Petričić
MNK GOROVO: Milenković, Samardžija, Mažuran, Brajković, Kirigin, Šerifi, Petričić, Cianci, Tomić, Anzulović
MNK KASTAV: Bošnjak, Baljak, Vidović, Brajan, Jurković, Kosanović, Kovčalija, Štanfel, Kamenar, Ezgeta
Ivan Mellor / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net