MNK Gorovo: Počeli upisi u Školu malog nogometa @ Opatija

mnk_gorovo_upisi_skola_2015 (1)

Velika novost je održavanje (malo)nogometne igraonice za djecu vrtićke dobi, od navršene četiri do šest godina. Polaznici igraonice usvojit će osnovne elemente nogometne igre i pritom se dobro zabaviti. Ostale detalje možete saznati u nastavku teksta…

Opatija – Malonogometni klub Gorovo iz Opatije vrši upise u Školu malog nogometa koja se već treću godinu održava u dvorani Marino Cvetković. Dobrodošli su djevojčice i dječaci koji su navršili četiri godine pa sve do četrnaestogodišnjakinja i četrnaestogodišnjaka. S djecom rade licencirani treneri u četiri uzrasne kategorije: (malo)nogometna igraonica, prednatjecatelji, morčići te pioniri. Treninzi se održavaju u poslijepodnevnim satima prema unaprijed utvrđenom rasporedu i u dogovoru s trenerima. Članarina za sve kategorije iznosi 130 kuna na mjesec. Upisi se održavaju tijekom rujna i listopada u niže navedenim terminima, a više informacija možete dobiti na broj telefona 098 536 313 ili na službenim web stranicama.

mnk_gorovo_upisi_skola_2015 (2)

Velika novost je održavanje (malo)nogometne igraonice za djecu vrtićke dobi, od navršene četiri do šest godina. Polaznici igraonice usvojit će osnovne elemente nogometne igre i pritom se dobro zabaviti. Treninzi se održavaju dva puta tjedno pod stručnim vodstvom trenera Domagoja Tramontane i pomoćnih trenera. Upisi se održavaju ponedjeljkom u dvorani Marino Cvetković u Opatiji od 16:30 do 17:30.

Prednatjecatelji će svoje treninge pod vodstvom Domagoja Tramontane imati tri puta tjedno, a polaznici ove skupine imaju treninge prilagođene njihovoj dobi. Naglasak se stavlja na tehničke vježbe, motoriku, koordinaciju i osnove taktike. Upisi za ovu uzrasnu skupinu, djevojčice i dječake od šest do osam godina održavaju se ponedjeljkom od 16.30 do 17:30 u dvorani Marino Cvetković u Opatiji.

U svoju prvu natjecateljsku sezonu ulaze morčići, djeca rođena 2005. i 2006. godine. Pod vodstvom trenera Bojana Šestana polaznici ove skupine usvojit će složenije vještine i pripremiti se za natjecanje u regionalnoj ligi. Upisi se održavaju, utorkom od 19.00 do 20:30 i četvrtkom od 17.00 do 18:30 u dvorani Marino Cvetković u Opatiji.

Započinje tako i natjecanje za dječake rođene od 2001. – 2004. godine koji su okupljeni u uzrasnu kategoriju pioniri. Pod vodstvom trenera Davora Kovčalije natjecat će se u regionalnoj ligi i pritom steći potrebna znanja i vještine kako bi se što bolje pripremili za državnu razinu u kojoj se natječu starije dobne skupine. Upisi se održavaju utorkom, srijedom i petkom od 15:30 do 16:30 u dvorani Marino Cvetković u Opatiji.

– Za naše programe zainteresirano je sve veći broj djece što je pokazatelj kvalitete rada u prošloj godini u kojoj smo imali tri skupine prednatjecatelja po 15-20 djece. Nakon što su polaznici Škole malog nogometa dobili diplome za savladavanje svih zahtjeva svojih trenera, ove godine smo odlučili za nastavak tog programa te se nadamo da će njihovim putem nastaviti nova generacija mališana. Također nastavljamo raditi i s ostalim kategorijama. Veselimo se vašem dolasku i jamčimo svim polaznicima naših programa dobru zabavu i nezaboravno iskustvo,istaknuo je voditelj škole Domagoj Tramontana.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!