MNK Gorovo: Uvjerljiva pobjeda Opatijaca

liburnijanet_mnk_gorovo_pesekani…Kristijan Brajković zabio je 4 gola, Dominko Stojak 6…
Opatija – Utakmica je završila neočekivanim rezultatom, no pobjeda nije dolazila u pitanje. Očekivali smo veći otpor gostiju iz Malog Lošinja, sudeći prema utakmicama protiv MNK Kastav. Iako su došli u nešto izmiješanom sastavu, s dvojicom tinejdžera, Argonauti nisu ni mogli proći bolje.
Prvo poluvrijeme bilo je nešto zatvorenije, gosti su se branili, a tu se posebno istaknuo izvrsni Nino Baljak koji ih je spašavao od potpune blamaže. Poveli smo već u drugoj minuti dolom našeg najboljeg igrača Brajkovića, a Stojak je u šesnaestoj minuti potvrdio bolju igru i našu dominaciju. Tim se rezultatom krenulo na odmor. U drugom poluvremenu Stojak je započeo, a Brajković završio golijadu naših.
Kristijan Brajković zabio je 4 gola, Dominko Stojak 6, a veseli i prvijenac našeg tajnika Nikole Kirigina u prvenstvu. Nakon što smo osigurali pobjedu, Dominko Stojak igrao je kao da igra finale lige prvaka i jedini grizao protivnika pri rezultatu od 8 – 1.
Da se radi o zanimljivom i perspektivnom igraču znamo već dugo, te svoj talent mora potvrditi protiv jačih protivnika.
MNK GOROVO – MNK ARGONAUTI: 11 – 1
NEDJELJA, 17.4.2011.
DVORANA GOROVO, OPATIJA, 18.00
STRIJELCI: 1-0 Brajković, 2-0 Stojak, 3-0 Stojak, 4-0 Brajković, 5-0 Brajković, 6-0 Stojak, 7-0 Stojak, 8-0 Kirigin, 8-1 Todorović, 9-1 Stojak, 10-1 Stojak, 11-1 Brajković
MNK GOROVO: Širola, Kirigin, Brajković, Petričić, Stojak, Blečić, Mažuran, Novković, Ćus
MNK ARGONAUTI: Baljak, Švec, Šekučjica, Malović, Antoninić, Cavedoni, Todorović
Domagoj Tramontana / Liburnija.net

error: Content is protected !!