Motociklist se nakon izazivanja prometne nesrećeu dao u bijeg, zaručnik moli za pomoć

— Molim informacije o tome tko je taj šupak, s obzirom da vjerujem da nema previše takvih motora, pogotovo bez tablice, napisao je Luka Perman, na svom Facebook profilu.

Volosko – Sinoć, oko 19:15 na raskršću kod Javne vage u Opatiji dogodila se prometna nezgoda, u kojoj je vozač motocikla, nakon sraza s automobilom pobjegao. Tim povodom Luka Perman na svom Facebook profilu zamolio je za pomoć sugrađane da mu pomognu utvrditi identiteta odbjeglog vozača motocikla.

— Zaručnica je vozila Peugeot 2008 i skretala prema Villi Kapetanovic, a iz smjera Lovrana doletio je motor – Yamaha XT660 tamnoplave boje koji se zaručnici zakucao u lijevi bok (valjda je namislio skrenut prema Matuljima) i naravno, razlog zašto ovo pišem je, pobjegao je s mjesta nesreće. S obzirom da sam vozio iza zaručnice (u autu je još bio naš šestomjesečni sin), krenuo sam za motorom, ali nema šanse taj motor stići s Berlingom. Sreo sam još jednog motorista koji je potvrdio da je to taj motor, da je projurio kroz Matulje i skoro zgazio dvoje na pješačkom. Molim informacije o tome tko je taj šupak, s obzirom da vjerujem da nema previše takvih motora, pogotovo bez tablice, napisao je Luka Perman, na svom Facebook profilu.

 

 

error: Content is protected !!