Mufić 2013. – Mošćenički umjetnički festivalčić @ Mošćenice

mufic_2013_sm

Od 7. do 11. kolovoza na ulicama srednjovjekovnog gradića održava se Mufić – Mošćenički umjetnički festivalčić.Za vrijeme trajanja Festivala od 18 do 22 sata biti će razne izložbe, handmade fest te akcija ‘uzmi ili ostavi’. Ulaz na festival je slobodan.

Mošćenice – U organizaciji udruge mladih Mošćenice, i ove godine od 7. do 11. kolovoza, na ulicama srednjovjekovnog gradića održava se Mufić –Mošćenički umjetnički festivalčić. Kao i svake pa tako i ove godine očekuje nas raznovrstan, ali nadasve zanimljiv program.

Sve započinje u srijedu, 7. kolovoza u 20 sati s prezentacijom idejnog projekta kreativne Marine Prijatelj iz Atelier Ecostyle, pod nazivom ‘Putevima kuša’ te nastupom Crossroad Blues Band. Drugoga dana, u četvrtak 8. kolovoza s početkom u 18 sati započet će dječje natjecanje u bacanju papirnatih aviona na Kosnice, ‘Ki će daje hitit avion od karti ?, a oni najuspješniji osvojit će i nagrade. Potom slijedi urnebesni mjuzikl s lutkarskim elementima, adaptaciju Ezopove basne koji će male gledatelje obogatiti kvalitetnom i uživo izvođenom glazbom saksofona, učenjem o životu kukaca kroz sva godišnja doba te porukom o suživotu u različitosti pod nazivom “Mrav, mrav, mrav i Cvrčak”, ali i iznenađenje večeri.

U petak 9. kolovoza od 20 sati započinje Rock on MUF, a ‘zarokat’ će ŠTBK, Hetzer, Gerila, Posljednji Bunker i Officer Down dok će u subotu, 10. kolovoza na partiju MUFOTON-u nastupiti Neven, Danny Glavan, Ne Nox, Komar, Alen Sforzina. Posljednjeg dana festivala, u nedjelju 11. kolovoza s početkom u 20 sati koncert će održati Bruno Mičetić Trio i ‘Bin bang osobne misije’ – Riccardo Staraj i Midnight Blues Band.

Za vrijeme trajanja Festivala od 18 do 22 sata biti će razne izložbe, handmade fest te akcija ‘uzmi ili ostavi’.

mufic_2013

Serena Calderara / Liburnija.net

error: Content is protected !!