‘Music by the sea’ sutra predstavlja Matiju Cveka, Alena Đurasa, Antonelu Đinđić i Edgara Rupenu

Koncert počinje sutra u 21 sat, a svoj stol za ljetnu večer uz sjajnu glazbu možete rezervirati na recepciji hotela Milenij ili na broj +385 51 202 000.

Opatija – Poznati ciklus gala koncerata ‘Music by the sea’ nastavlja se sutra nastupom mladih glazbenika Matije Cveka, Alena Đurasa, Antonele Đinđić i Edgara Rupene, koji su svoje iznimne pjevačke sposobnosti pokazali u HRT-ovoj emisiji ‘A strana’. Sa svojim bogatim repertoarom modernog zvuka i sjajnim gostima, Matija Cvek će svim posjetiteljima priuštiti eklektične glazbene užitke zbog čega će terasa hotela Milenij i sutra biti nezaobilazno mjesto u Opatiji.

Uz HRT-ovu emisiju ‘A strana’, Cvek je nastupao na Runjićevim večerima, a dobro mu je poznata i svjetska pozornica. Godine 2017. nastupao je na Eurosongu u Kijevu, gdje je upravo s Edgarom Rupenom i Alenom Đurasom pjevao prateće vokale na Jacquesovoj pjesmi ‘My Friend’. Cvek je oduševio publiku lani objavljenim singlom ‘Visine’, pjesmom koja oslikava njegov fantastičan vokal i emocije. Uz ovaj trio, nastupit će i Antonela Đinđić, koja se sa samo 18 godina prijavila na prvi hrvatski talent show ‘The Voice’, prošla kvalifikacije i ušla u tim Jacquesa Houdeka.

Hotel Milenij poznat je po spajanju izvrsnosti, kreativnosti i inventivnosti te organizaciji niza događanja i glazbenih programa s vrhunskim glazbenicima.

Koncert počinje sutra u 21 sat, a svoj stol za ljetnu večer uz sjajnu glazbu možete rezervirati na recepciji hotela Milenij ili na broj +385 51 202 000.

 

error: Content is protected !!