Muzej iluzija stiže u Tower Centar Rijeka – Provjerite koje vas sve genijalne iluzije očekuju!

Muzej iluzija stiže u Tower Centar Rijeka – Provjerite koje vas sve genijalne iluzije očekuju!

Izvor fotografija Tower Lifestyle Magazin

Poznat od Zagreba,  Zadra, Ljubljane, Beograda i Beča, preko malezijske metropole Kuala Lumpura, Dubaia, Atene, Berlina, New Yorka, Kansas Cityja, sve do Hamburga, Toronta i Tbilisija, Muzej iluzija ne prestaje oduševljavati sve dobne skupine.

Rijeka – Tower Centar postaje privremeni dom jednom od najzanimljivijih i najpopularnijih muzeja suvremenog doba. Iskusite nevjerojatnu zabavu za sve generacije i od 11. do 18. svibnja posjetite Muzej iluzija na 4. katu Tower Centra. U ovom muzeju ćete doživjeti neočekivano – hodati po stropu u obrnutoj sobi, smanjiti se ili povećati te izbliza doživjeti brojne optičke iluzije i trikove i pritom se odlično zabaviti. U nastavku pročitajte kakve vas sve senzacije očekuju.

Obrnuta soba

Jeste li spremni radikalno promijeniti pogled na svijet? A za 90 stupnjeva? Fotografirajte se u obrnutoj sobi u nevjerojatnim pozama na kojima će se činiti da pravila gravitacije ne vrijede! Mašta je granica!Radi se o sobi koja stvara prostornu iluziju. Dođite i isprobajte ju!

 

Iluzija stolca

Nevjerojatno je koliko percipirana veličina osobe koju gledamo ovisi o kontekstu koji nam sugeriraju predmeti oko nje. Istražite zakonitosti percepcije te se poigrajte s ulogama i odnosom veličina u kontekstu iluzije stolice!

 

Zamijenite nosove

Stanite sa suprotne strane zrcala i poravnajte lice sa osobom preko puta.Sada pogledajte kako izgledate s drugim nosom! Fotografirajte novonastalu osobu i dooooobro se zabavite i nasmijte!

 

Optičke iluzije

Zbunjujuće slike koje izvode trikove i iluzije upravo pred vašim očima, zbunjujući pri tome i vaš mozak. Optičke iluzije podsjetnik su na činjenicu da su naša osjetila nesavršena, a naše pretpostavke o vizualnom svijetu vrlo često iskrivljene. Dođite i ne dajte se zbuniti!

 

Rupa bez dna

Mnoge stvari u životu skloni smo usporediti s rupom bez dna, a da rupu bez dna nikada nismo vidjeli. Pravi je trenutak da se ta nepravda ispravi! Dođite u Tower i saznajte dokle rupa seže!

error: Content is protected !!